Teo Milea, apariţie SURPRIZĂ alături de doi DJ: „Muzica de club s-a...

Teo Milea, apariţie SURPRIZĂ alături de doi DJ: „Muzica de club s-a născut tot din muzica clasică“

0
DISTRIBUIȚI

Teo Milea va fi prezent al[turi de doi DJ la festivalul Check Out
Organizatorii festivalului Check Out, eveniment ce va avea loc în 29 – 30 aprilie la Outdoor Arena Aqua Sport din Timişoara au dezvăluit încă un nume surpriză din program: Teo Milea va fi prezent alături de DJ Herck și DJ Someșan, din grupul ABC.

„Am mai colaborat cu brigada de DJ de la ABC acum doi  ani la Arad, într-un eveniment la Teatrul Ioan Slavici.Ei au fost invitaţi la festival, iar organizatorii i-au întrebat de colaborarea pe care am avut-o noiîin trecut. M-au contactat băieţii şi am pus lucrurile în mişcare, în aşa fel încât pe 29 Aprilie urcăm din nou împreună pe scenă, în premieră pentru Timişoara. Muzica de club s-a născut tot din muzica clasică, aşadar în această formulă urmăm doar paşii naturali ai muzicii. Temele simple, minimaliste, cântate la pian susţinute de groove-urile alese vor crea o lume aparte în care se vor întâlni două genuri muzicale pe scenă care se îmbină perfect şi două tipuri de public, care vor savura din plin ambele lumi muzicale care se contopesc. Pentru acest eveniment se lucrează la un material în totalitate nou, iar pentru concertele pe care le voi susţine în această vară în România voi aduce piese noi dedicate pianului.


Evenimentul inclus în festivalul Check Out va fi nou în sensul că pregătesc cu Dj-ii setul de piese pe care îl vom pune în scenă“, ne-a declarat Teo Milea.

După apariţia lui Teo Milea la Check-Out Festival alături de DJ Herck și DJ Someșan, din grupul ABC, artistul are pregătite câteva concert în Canada, urmând ca în cursul acestei veri să revină în ţara noastră.

„După concertul de la Timişoara, mă voi întoarce degrabă în Canada pentru că îmi incep turul de concerte cu materialul pentru Pian şi Flaut „A New Beginning”. Voi concerta în 7 Mai în Waterloo, 13 Mai în Toronto şi 29 Mai în Montreal. După concertele din Mai urmează un nou  concert în Toronto, 11 Iunie în care voi cânta alături de micii pianişti pe care îi pregătesc. Elevii mei m-au invitat şi pe mine să cânt în concertul lor. După care aterizez în Europa pentru şapte săptămâni în care am să îmbin concediul cu o serie de concerte. Europa va fi doar în vizită, concertele vor fi în România, iar la concerte mă voi deplasa direct la cafenele, pentru că mi-e o poftă nebună de o cafea de calitate. Mi-e dor de Timişoara. Cel mai dor îmi este de prieteni, pentru că doar alături de ei cafeaua la terasele din Unirii, are gustul acela pe care mi-l aduc aminte în fiecare dimineaţă“, ne-a dezvăluit Teo Milea.

Pianistul Teo Milea a plecat în toamna anului 2015 în Canada şi a revenit de mai multe ori „acasă“, cea mai recentă apariţie a sa în oraşul nostru fiind în toamna anului trecut, când artistul a susţinut un concert în Piaţa Operei, organizat pentru sărbătorirea câştigării titlului de capitală culturală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.