Timișenii, invitați la unul dintre cele mai mari târguri de agricultură din...

Timișenii, invitați la unul dintre cele mai mari târguri de agricultură din Europa, în Serbia. Când are loc

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș invită firmele din județ să participe la o nouă misiune economică. De data aceasta, agricultorilor li se propune să participe la cea de-a 84-a ediție a Târgului Internațional de Agricultură de la Novi Sad, cel mai important târg de profil din Serbia și unul dintre cele mai mari din Europa.

Evenimentul are loc în data de 15 mai, iar vizitatorii vor putea intra în contact direct cu cei peste 1.500 de expozanți din Serbia și din alte 60 țări ale lumii, care își prezintă oferta de produse, echipamente și servicii pe spații de expunere generoase.

Expozanții – producători și distribuitori, sunt grupați pe următoarele domenii și sectoare: mașini și utilaje pentru agricultură și industrie alimentară, produse agro-alimentare, ambalaje și mașini de ambalat, componente și piese de schimb pentru utilaje și mașini agricole, produse chimice pentru agricultură, sisteme de energie regenerabilă, procesare și echipamente cu efect de seră, știință aplicată și cercetare și servicii financiare, alte servicii conexe.

Costul deplasării este de 200 lei/persoană și cuprinde transport cu autocar/microbus, intrarea în expoziție și asistență CCIA Timiș pe durata deplasării.


Termenul limită de înscriere este data de 10 mai.

Informații suplimentare și înregistrarea participării la tel. 0372185285, e-mail: sstoianov@cciat.ro, Stana Stoianov – consultant cameral.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.