Tudor Chirilă, în vizită la micuții cu cancer internați la Timișoara. Ce...

Tudor Chirilă, în vizită la micuții cu cancer internați la Timișoara. Ce veste bună le-a adus, astfel încât timpul să treacă mai ușor pentru ei FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-687505760">
Tudor Chirilă, în vizită la copiii cu cancer din Timișoara.

Tudor Chirilă, solistul trupei Vama, a susținut, aseară, un concert într-un club din Timișoara. Înainte de spectacol, Chirilă le-a făcut o bucurie micuților cu cancer internați la Spitalul de Copii “Louis Țurcanu” din Timișoara, pe care i-a vizitat. Astfel, acesta i-a informat pe copii că, începând de astăzi, timpul va trece mai ușor pentru ei, asta pentru că au fost cumpărate, din donații, aparate PlayStation.

“Tudor Chirilă a revenit, după două luni, în vizită la micuții internați la Clinica de oncologie pediatrică „Louis Țurcanu” din Timișoara. S-a reîntâlnit cu o parte dintre copiii pe care i-a cunoscut la vizita anterioară, a făcut fotografii cu cei internați de curând și le-a spus tuturor că, în fiecare salon va fi instalat un PlayStation. Totul datorită implicării voastre în campania derulată pe Bursa de Fericire, în care ați ales să donați PlayStation pentru micuții care își petrec copilăria în spital”, au scris reprezentanții Asociației “Dăruiește Viață”, pe Facebook.

Potrivit ONG-ului, a fost nevoie de zece aparate PlayStation pentru secția din Timișoara în care sunt internați copii cu cancer.

“Pentru orice copil, un Play Station este o bucurie, chiar și când au multe alte posibilități de divertisment. În cazul copiilor țintuiți la pat, este unica variantă de petrecere a timpului. Avem nevoie de 10 aparate pentru Spitalul de Oncologie Pediatrică din Timișoara. Acestea ar fi ale secției și zeci de copii internați ar putea beneficia de ele anual. Fiecare copil are dreptul să aibă parte de o experiență cât mai puțin traumatizantă și, de ce nu, să existe optimism, bucurie și relaxare prin saloanele de oncologie”, comunică Asociația “Dăruiește Viața”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.