USR Timiș a primit o „cocioabă” drept sediu de partid, de la...

USR Timiș a primit o „cocioabă” drept sediu de partid, de la Primăria Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Insalubru, neîncălzit, cu accesul blocat și cu probleme litigioase -așa descriu reprezentanții USR Timiș spațiul pe care l-au primit de la Primăria Timișoara ca sediu de partid. USR nu este singurul partid care de-a lungul timpului s-a plâns de felul în care arată spațiile primite de la primărie și la care au dreptul prin lege. Şi PMP Timiș a primit spațiu insalubru în clădirea situată pe Vasile Alecsandri la numărul 1, clădire aflată în paragină.

„Nu este doar neadecvat, ci de-a dreptul nefuncțional. Având în vedere starea spațiuliului oferit de primăria condusă de PNL și faptul că acceptarea sa de către USR Timiș ne-ar crea mai multe probleme decât ar rezolva, considerăm acest fapt ca un abuz al primăriei.


Cum putem împăca afirmațiile repetate ale primarului PNL, domnul Nicolae Robu, cum că respectă electoratul tuturor partidelor, în condițiile în care echipei USR, căreia 18% din cetățenii Timișoarei i-au acordat votul de încredere la alegerile parlamentare din Decembrie, nu-i acordă oportunitatea de a-și desfășura activitatea într-un sediu măcar funcțional dacă nu și decent? USR Timiș nu va accepta bătaia de joc a unui primar care nu face distincția dintre competiție și opresiune, ale cărui jocuri politice se află de multe ori la marginea democrației, și nici nu vom lăsa ca eforturile nostre, îndreptate către scopurile pentru care ne-au mandatat alegătorii, să fie deturnate spre restaurări imobiliare. Acceptăm în schimb, motivați încă o dată de ilustrarea modului în care partidele tradiționale înțeleg să abordeze competiția politică, provocarea ca noi, USR, să facem lucrurile altfel”, au transmis cei de la USR Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.