35 de vorbitori, oameni de succes în diferite domenii, îi ajută pe...

35 de vorbitori, oameni de succes în diferite domenii, îi ajută pe timișoreni să-și descopere vocația. Când are loc Forumul Vocațional Rotary

0
DISTRIBUIȚI

forum vocational rotary

Cluburile Rotary din Timișoara organizează o nouă ediție a Forumului Vocațional. Este vorba de un eveniment care a ajuns la ediția cu numărul cinci, la care participă 35 de vorbitori, oameni de succes în diferite domenii, care îi vor ajuta pe participanți să-și descopere vocația.

Forumul Vocațional Rotary Aspire 2017 are loc între 6 și 7 mai, în sala multifuncțională a Consiliului Județean Timiș, începând cu ora 09.30. Cosmin Grapini, fost președinte al Rotary Cetate Timișoara, a explicat că vorbitorii fac parte din domenii precum educație, sănătate, cultură, și nu numai.

“Fiecare club Rotary din Timișoara susține acest forum să se dezvolte, pentru a pune la dispoziția comunității un set de exemple din mai multe domenii.


Suntem la a cincea ediție, iar printre vorbitori se numără personalități din lumea medicală, oameni de artă, artiști ai teatrului național, oameni din administrația centrală. Vorbitorii nu se vor prezenta pe ei, ci vor veni cu idei îndrăznețe. Noi încercăm să spargem niște paradigme, niște limite care uneori sunt doar în capul nostru. Este foarte important să-ți găsești vocația. Noi aducem la aceeași masă exemple din diverse domenii cu oameni care au reușit, nu au acceptat să li se spună nu sau că nu se poate”, a explicat Cosmin Grapini, în cadrul unei conferințe de presă.

Avocatul Luminița Țundrea, președintele Rotary Cetate Timișoara, a explicat că acest forum poate influența modul de gândire al oamenilor. “Forumul se bucură de un real succes, chiar în acest an a trebuit să alegem dintre speakeri. Este un forum vocațional, adică încercăm să stimulăm oamenii să-și găsească adevărata vocație în viață, este foarte important să faci ce-ți place. Forumul este ca un fel de simpozion cu prezentări. De asemenea, fiecare președinte de club Rotary va face o prezentare a proiectului pe care l-a susținut în timpul mandatului său”, a adăugat și Luminița Țundrea.

Mai multe informații despre ediția din acest an a Forumului Vocațional Rotary sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.