ABSURD Medicii de familie din Timiș au ridicat doar 2.000 din cele...

ABSURD Medicii de familie din Timiș au ridicat doar 2.000 din cele 6.000 de doze de vaccin care protejează împotriva rujeolei. Ce le solicită DSP

0
DISTRIBUIȚI

vaccin

Medicii de familie nu se prea grăbesc să ridice din farmacia Direcției de Sănătate Publică Timiș dozele de vaccin trimise de Ministerul Sănătății, săptămâna trecută.


Reprezentanții instituției anunță că din cele 6.130 de doze de vaccin care protejează împotriva rujeolei, au fost ridicate de către medicii vaccinatori doar puțin peste 2.000.

„Astfel, DSP Timiș roagă medicii vaccinatori să ridice cantitățile de vaccin necesare imunizării, conform catagrafiei raportată, de la farmacia DSP Timiș, sediul din Timișoara, b.dul V. Babeș nr.18, luni – vineri între orele 8 – 15”, comunică instituția.

Conform datelor făcute publice de DSP Timiș, de la începutul anului 2017 și până în prezent, la nivelul județului Timiș, au fost luate în supraveghere 900 de cazuri suspiciune de rujeolă, din care au fost confirmate 152.

Vă reamintim că județul Timiș este primul la nivel național în ceea ce privește numărul de îmbolnăviri cu rujeolă, dar și al deceselor – opt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.