Accident grav: un tânăr a zburat prin parbriz după o coliziune între...

Accident grav: un tânăr a zburat prin parbriz după o coliziune între trei mașini FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1043109809">

Accident grav în această seară la ieșirea din Timișoara spre Buziaș. Un tânăr de 35 de ani a zburat pur și simplu printr-un geam al autoturismului după ce mașina pe care o conducea s-a izbit puternic de un alt autoturism care circula regulamentar.

Din primele informații, se pare că șoferul conducea de la Timișoara înspre Moșnița. La un moment dat, în apropierea trecerii de cale ferată, a pătruns pe contrasens și a lovit două mașini care circulau regulamentar din sens opus: a „șters” un Logan și a izbit puternic un Volkswagen Golf. În urma impactului, șoferul vinovat de producerea accidentului a fost proiectat afară din autoturism, pe carosabil, iar mașina a ajuns într-un șanț.

La fața locului au sosit imediat echipaje de la Pompieri, Poliție și Ambulanță. un bărbat și o femeie aflați în Golf au fost răniți și transportați la spital. Potrivit polițiștilor, tânărul vinovat pentru accident, care este în stare gravă, mirosea a alcool, în mașină fiind găsite și sticle de băutură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.