Accident MORTAL: un tânăr de 20 de ani și-a pierdut viața după...

Accident MORTAL: un tânăr de 20 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina sub un camion

0
DISTRIBUIȚI

Un accident rutier mortal a avut loc pe Drumul Naţional 66, la intrarea în oraşul Călan, dinspre Hunedoara, în această după-amiază, transmite adevarul.ro.

Marius Lungu, un tânăr în vârstă de 20 de ani, a intrat pe contrasens cu autoturismul şi a izbit frontal un camion care circula regulamentar, susţin poliţiştii, în urma cercetărilor efectuate la faţa locului.


„În jurul orei 12.00, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din localitatea Strei, în timp ce conducea un autoturism pe DN66, din direcţia Călan-Haţeg, la intersecţia cu DJ687, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autocamion condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 43 de ani, din localitatea Subcetate”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Mai multe echipaje medicale au ajuns la faţa locului, însă nu au mai putut salva viaţa tânărului şofer. „Victima, încarcerată, prezenta multiple traumatisme şi leziuni incompatibile cu viaţa”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Hunedoara, pentru sursa citată.

Sursa foto: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.