ACS Ghiroda e CAMPIOANA Ligii a IV-a Timiș. Cum va fi sărbătorită...

ACS Ghiroda e CAMPIOANA Ligii a IV-a Timiș. Cum va fi sărbătorită performanța și care e principala noutate pentru sezonul viitor

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ACS Ghiroda / Facebook

Pentru a doua oară în ultimii patru ani ACS Ghiroda a încheiat Liga a IV-a Timiș pe locul 1. Obiectivul alb-albaștrilor a fost atins practic cu patru runde înainte de final în urma victoriei înregistrate ieri, scor 4-1, în deplasare la Murani. Echipa de lângă Timișoara se va putea bucura în noul sezon, unul care se speră că va fi în premieră de Liga a III-a, de o bază sportivă renovată, arena ”Emilian Pavel” trecând printr-un proces amplu de modernizare.

Ghiroda are un avans de 11 puncte față de locul 2, Voința Biled, însă e matematic reprezentanta Timișului la baraj deoarece în runda următoare va beneficia de un 3-0 la masa verde cu retrasa ”Marcel Băban” Jimbolia.

Timișenii au sărbătorit promovarea la Murani. O serie din jucătorii și staful echipei au trecut alb-violet la ASU Poli.


Lucian Gavriluță, Narcis Damian, Leo Naidin, Budur și Bane Stefanovici, în teren, în timp ce Paul Codrea e director sportiv. Ghiroda a mai câștigat ”D”-ul în urmă cu trei ani, în fața ”Băieților în ghete”, dar atunci au cedat la barajul de promovare cu cei de la Industria Galda.

În următorul sezon Ghiroda se va bucura practic de un nou stadion, lucrările de modernizare la arena ”Emilian Pavel” fiind aproape finalizare. Printre principalele îmbunătățiri se numără o instalație de nocturnă care va permite pregătirea și la ore avansate. Noua față a stadionului va fi inaugurată cu un meci special vineri, 26 mai, de la ora 20.30, când ACS Ghiroda va înfrunta o selecționată cu foste glorii ale fotbalului românesc.

Foto: Facebook / Lucrări la arena ”Emilian Pavel”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.