Ionuț Popa: ”Lumea spune că ultima etapă nu mai contează”. Tehnicianul lui...

Ionuț Popa: ”Lumea spune că ultima etapă nu mai contează”. Tehnicianul lui ACS Poli anunță o mobilizare EXCESIVĂ pentru meciul de la Mediaș

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leczki Jozsi

ACS Poli Timișoara a obținut azi prima victorie din ”mini-retur”, scor 3-1 cu ASA, și păstrează șanse la supraviețuirea directă. Tehnicianul Ionuț Popa anunță că nu acceptă ca echipa sa să nu se sacrifice în duelul de la Mediaș, care va fi conclusiv pentru faza play out-ului.

”A fost o victorie meritată și devine istorie. Ne gândim la ce avem de-a face în această săptămână, ca să obținem un rezultat bun la Mediaș. Mâine jucătorii sunt liberi. Avem o întâlnire cu conducerea clubului și orașului, încercăm să ne mobilizăm”, a spus Ionuț Popa.

”La Mediaș avem nevoie ca toți să fie kamikaze. Toți să aibă execuții, să bage capul în gheata adversarului, să facă spume, doar așa putem. Pentru că noi am greșit toți, mai ales la jocul cu Târgu Jiu… Cu ce mă ajută pe mine că mă laudă prim ministrul, nu pot să spun cu procentele… Am avut o serie neagră de rezultate.


Cred că cu acesta putem ridica moralul și poate fi dădător de speranțe”, a adăugat Popa.

Întrebat de suspiciunile specifice ultimei etape, tehnicianul bănățenilor a precizat că ”toată lumea care vorbește de situația actuală cu mine îmi spun că ultima etapă nici nu mai contează. Eu cred că Voluntariul după ce a câștigat Cupa speră la un loc cât mai bun, nu cred că-și permite, au un antrenor serios, performanța se menține cu rezultate… Dar dacă mă gândesc că Gazul a avut penalty și nu a primit cu Tg. Jiu. Acum există discuții doar de meciul următor… Trebuie să murim pe teren. Victoria de azi îi e dedicată domnului primar. Să nu fie supărat pe noi…”.

”Nu știu despre cine vorbești”, a fost o replică interesantă a lui Popa când a fost întrebat dacă Pedro Henrique revine în echipă după suspendare. Timișorenii speră să-i recupereze în săptămâna următoare pe Straton și Scutaru.

În cazul în care Concordia pierde mâine duelul de pe teren propriu cu FC Botoșani echipa ilfoveană va fi a doua retrogradată direct înainte de ultima etapă.

Ionel Ganea: ”E greu să răspund”

Tehnicianul lui ASA, ex-polistul Ionel Ganea s-a ferit să vorbească despre șansele celor implicați la retrogradare. ”Felicit echipa Timișoarei pentru victorie, am reușit să marcăm și noi un gol foarte frumos. Nu putea să nu fie marcat decât de un jucător cu experiență. Noi am început cu o reconstrucție, rămâne să vedem ce decizie se va da cu planul de reorganizare”, a declarat Ionel Ganea. Acesta s-a ferit să-și numească ”favorita” la salvarea de la retrogradare: ”E greu să răspund, e o luptă foarte strânsă, fiecare încearcă să joace cât mai bine, să obțină puncte”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.