ACS Poli, misiune imposibilă în returul cu Astra. Ionuț Popa anunță echipe...

ACS Poli, misiune imposibilă în returul cu Astra. Ionuț Popa anunță echipe ”schimbate” pentru fiecare obiectiv în parte

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli Timișoara are parte mâine de un joc de care nu își mai leagă mari speranțe. Bănățenii întâlnesc Astra Giurgiu în returul semifinalei de Cupă, dar par să se concentreze mai mult pe situația îngrijorătoare din campionat. Ionuț Popa spune că va miza pe trei-patru tineri în condițiile în care se confruntă în continuare cu absențe importante.

Popa acuză în continuare programările. ”Vom avea o discuție după masă, cu cei din conducere, vom stabili ce măsuri vom lua vizavi de cele trei jocuri în șase zile. Vom stabili lotul cu care vom juca în cele trei partide. Dacă am ajuns până aici nu ne putem face de râs. Jucăm mâine în Cupă, au prima șansă. Cei care vor juca trebuie să facă dovada valorii lor fotbalistice.


O echipă va fi mâine, alta sâmbătă și alta marți, adică vor fi jucători schimbați”, a declarat Ionuț Popa. Tehnicianul nu se va baza mâine pe Șeroni (suspendat), în timp ce Doman și Poparadu au fost anunțați accidentați.

”Am spus că voi da prilejul mai multor copii să joace, dar eu mă sfătuiesc cu conducerea. Mâine vor fi cel puțin trei-patru tineri”, explică Popa.

Popa vrea arbitri străini

Timișorenii par să fie mai îngrijorați de situația din Liga I după ce Pandurii a învins ieri Concordia. Tehnicianul a cerut, mai nou, arbitri străini pentru partidele următoare. ”Eu m-am așteptat să câștige Pandurii pentru că jucau acasă, joacă cu ambiție, dar va trebui, propun celor de la Ligă să avem arbitri străini, marți de exemplu. Pentru că în lumea fotbalului se vehiculează atâtea și atâtea. La fiecare joc sunt comentarii. La noi Melinte trebuia eliminat… Chiajna spune că Pandurii a marcat din ofsaid”, a propus Ionuț Popa.

”Trebuie să câștigăm toate meciurile, altfel nu avem nicio șansă. Trebuie să facem maximum de puncte, la fel își propun și cei de la Chiajna și Pandurii”, a mai spus tehnicianul.

”Jocul de mâine nu are o miză pentru noi. Ne axăm mai mult pe campionat. E un meci greu, cu o echipă foarte bună, care încearcă să câștige un trofeu. Ei au prima șansă… Important e să ne salvăm”, a spus și Vasile Curileac, portarul folosit în jocurile de Cupă.

Partida ACS Poli – Astra se dispută mâine, de la ora 19.00, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”. În tur fosta campioană s-a impus cu 4-1 la Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.