ACS Poli, în fața unui meci crucial, clubul face apel la sprijinul...

ACS Poli, în fața unui meci crucial, clubul face apel la sprijinul publicului. Ionuț Popa: ”Jucătorii nu au nicio șansă în afara celei de a muri pe teren”

0
DISTRIBUIȚI
Jucătorii lui ACS Poli

ACS Poli întâlnește mâine Pandurii într-un joc care poate hotărî în ce direcție se înclină balanța din zona inferioară a play out-ului. Deși și-a menajat câțiva oameni la finala Cupei Ligii Ionuț Popa a pierdut în continuare câțiva jucători importanți în perspectiva duelului cu gorjenii.

”Normal, e un joc pe care dorim să-l câștigăm. Gândul nostru se îndreaptă spre recuperarea jucătorilor, încă accidentați. Novak are ruptură. Am luat mai mulți jucători în cantonament. Drăghici a fost călcat pe picior. Străuț, Scutaru, Bocșan sunt cu probleme”, a declarat Ionuț Popa.

ACS Poli, Concordia și Pandurii se află la egalitate de puncte înaintea ultimei etape intermediare a play out-ului Ligii I. ”E o echipă bună Pandurii, care aleargă, cu jucători buni în atac, precum Negruț, Batin. E cel mai important joc. Și sper ca toți să dea importanța cuvenită acestui joc, mai ales că acum am reușit cum am reușit în situația de a depinde de un joc sau două.


Ar fi păcat să nu profităm. Suntem singura echipă care a jucat 51 de meciuri…”, a mai spus Popa. Acesta a dat de înțeles că remiza nu ar fi cel mai rău rezultat mâine seară: !Cred că dacă facem 27-28 puncte putem să ne salvăm, așa cred eu. Nu știu cum vor decurge meciurile, rezultatele… Jucătorii nu au nicio șansă în afară de a muri pe teren”.

Despre forma pozitivă a oltenilor, tehnicianul lui ACS Poli a spus că ”normal că mă îngrijorează, iau în calcul toate echipele. De altfel, îi știu calitățile lui Batin, el a crescut practic sub comanda mea”.

ACS Poli a făcut și un apel pe pagina de Facebook la fanii echipei: ”Este timpul să fim alături de acești băieți minunați, care sunt la doar 270 de minute de o reușită incredibilă. Veniți alături de ei, să strigăm împreună ”Timișoara! Poli Timișoara!”, așa cum s-a întâmplat în momentele-cheie ale acestui campionat!”.

Reacție acidă după criticile TV

Deși nu a făcut nominalizări Ionuț Popa și-a îndreptat săgețile către cei care i-au criticat pe timișoreni din studiourile TV după finala Cupei Ligii, pierdută, scor 0-2 cu Dinamo. ”Apar tot felul de specii umane care-și dau cu părerea. Despre finale, mă refer. Chiar aș vrea să îi văd pe ăia antrenori și să îți ia măsurile…”, a replicat Popa.

Partida ACS Poli Timișoara – Pandurii Tg. Jiu se dispută mâine, de la ora 20.30, în etapa a 11-a a play out-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.