Adoptă o trupă! Compilaţia care oglindeşte muzica timişoreană apare pe vinil VIDEO

Adoptă o trupă! Compilaţia care oglindeşte muzica timişoreană apare pe vinil VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Muzicienii timişoreni sunt invitaţi să contribuie cu compoziţii proprii la realizarea celei de-a 9-a compilaţii Made in TM

Muzicienii timişoreni sunt invitaţi să contribuie cu compoziţii proprii la realizarea celei de-a 9-a compilaţii Made in TM, dedicată exclusiv muzicienilor locali, pregătită ca în fiecare an de către cei de la anonimTM. Creatorii acestei compilaţii îi invită pe toţi cei care cred că au ceva de spus în muzică să trimită piese (din orice gen muzical) la adresa dudu@anonimtm.ro sau pe pagina de Facebook a Made in TM, pentru a fi incluse în compilaţie, până în data de 25 mai. Dacă anul trecut, realizatorii acestei compilaţii au prezentat în premieră conceptul „one take“, pentru acest an cei de la Made in TM pregătesc alte surprize.

„Am început să strângem material demo de la trupe care s-au făcut remarcate în ultimul timp, şi am pornit înainte cu Compilaţia MADE in TM 2017. Anul acesta mergem un pas mai departe cu proiectul nostru One Take! Vom alege zece trupe şi zece locaţii în care acestea vor putea sa înregistreze „dintr-o dată” un single Made in TM. După ce anul trecut One Take s-a înregistrat în subsolul magazinului U-Man de pe strada A.Pacha, anul acesta ne-am gândit să avem mai multe locaţii pentru că sprijinim iniţiativele independente pe orizontală, de aceea este important ca barurile, cafenelele, cluburile, şi de ce nu birourile, magazinele sau manufacturile oraşului, care sunt parte importantă a vieţii şi spiritului timişorean, să se implice şi ele în sprijinirea artiştilor.


Alegem locaţii diferite pentru fiecare trupă pentru că şi ele sunt foarte diferite, iar culisa ar trebui să sublinieze caracterul fiecăruia, reprezintă publicul fiecăruia, pentru care aceste locaţii depun un efort considerabil care ar trebui apreciat. One Take este ca de obicei la Made in TM, un proiect win-win, din care toată lumea câştigă, trupele, locaţiile, studiourile, mişcarea în general“, spune Dudu, din partea celor de la Made in TM.

Anul trecut, compilaţia Made in TM a avut parte de înregistrări „one take“ cu Haos, Brum, Sebastian Spanache Trio, Melting Dice, Virgula, Sanctuar, Arc Gotic, Umbre Zidite, The Different Class şi The Case. Dincolo de noutatea legată de numărul de locuri unde se vor desfăşura înregistrările, Made in TM pregăteşte şi o altă surpriză plăcută care constă în apariţia unui vinil cu trupele selectate în 2017.

„Ca şi anul trecut, partenerii noştri de la Soundcreation aduc tot setup-ul necesar înregistrării, cele mai noi echipamente pe care le au, deci şi sunetul este unul special. Suntem în al 9-lea an cu Compilaţia noastră, şi continuăm să facem cu plăcere ceea ce facem. Suntem o asociaţie independentă total, fără fonduri publice, şi fără patroni. Nu mai vrem să aşteptăm ediţia jubilară cu numărul 10, şi dorim ca încă de anul acesta Compilaţia să apară pe vinil, ceea ce va însemna o premieră pentru noi, şi un proiect de suflet pentru mine personal. Aşteptăm deci în continuare demo-uri de la trupe interesante, şi propuneri de colaborare de la locaţii care să dorească să fie parteneri Made in TM. Sfârşitul lunii mai va însemna şi începutul sesiunilor de înregistrări, care vor dura până la sfârşitul lunii iulie. Preconizăm ca la finele lunii august să avem totul gata“, a mai adăugat Dudu, din partea celor de la Made in TM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.