„Aleg să păstrez întreaga activitate sexuală până la căsătorie”. Tinerii din Timișoara,...

„Aleg să păstrez întreaga activitate sexuală până la căsătorie”. Tinerii din Timișoara, încurajați să depună „angajamentul pentru castitate”. Când are loc acțiunea

0
DISTRIBUIȚI

castitate

Tinerii din Timișoara sunt provocați, și în această primăvară, să semneze un “angajament pentru castitate”, de către o asociație creștină din oraș. În schimbul acestui angajament, tinerii primesc un certificat de castitate, respectiv pentru respectarea abstinenței sexuale până la căsătorie.

“În tradiția Parohiei Sf. Maria Regina Păcii se organizează de două ori pe an Sărbătoarea Clubului Select al celor cu inima curată, când tinerii au ocazia să depună Angajamentul pentru Castitate! Următoarea astfel de ocazie va fi duminică, 7 mai”, anunță reprezentanții Asociației “Darul Vieții”.

ONG-ul prezintă și opt motive pentru care tinerii ar trebui să semneze angajamentul pentru castitate în mod public.


“Este un act de curaj să luăm asupra noastră crucea lui Hristos, riscând să fim luați în derâdere de către dușmanii bisericii sau cei ai credinței” și “Creăm cel mai bun fundament și antrenament în același timp pentru o relație sănătoasă cu viitorul partener și o căsnicie stabilă, durabilă și cu adevărat indisolubilă”, sunt două dintre motive.

Practic, în angajamentul pentru castitate pe care tinerii din Timișoara sunt încurajați să-l semneze scrie că fac acest lucru „pentru că doresc să-mi protejez viitorul și să trăiesc liber, începând de astăzi aleg să păstrez întreaga activitate sexuală până la căsătorie”. Depunerea angajamentului se poate face și la distanță, în scris sau telefonic.

În toamna anului trecut, două tinere au semnat acest angajament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.