Alfred Simonis: „Robu e cel mai comunist om politic pe care-l are...

Alfred Simonis: „Robu e cel mai comunist om politic pe care-l are Timișoara”. Ce provocare ȘOC a lansat către primar VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Alfred Simonis, deputat PSD de Timiș, aflat în postura de invitat în ediția din această seară a emisiunii PRESSALERT LIVE, a surprins atunci când a fost întrebat de oportunitatea în fața căruia se află Nicolae Robu. Primarul Timișoarei a fost propus de Cristian Bușoi, contracandidatul lui Ludovic Orban pentru șefia națională a PNL, în funcția de prim-vicepreședinte al liberalilor.

„Dacă dorește, poate să-mi dea un telefon. L-aș ajuta, i-aș aduce niște voturi, pentru că am prieteni, fiind la București, care s-ar putea să îl voteze. Doar să mă roage să îl ajut. Pot să-i conving pe câțiva! Domnului Cristian Bușoi îi urez succes. La fel și lui Nicolae Robu, pentru că vreau să câștige competiția internă și să fie prim-vicepreședinte. Așa cum a distrus PNL Timiș, sunt absolut că o va face și la nivel național, cu scandal, conflicte, fiind un lider execrabil al partidului”, a declarat Alfred Simonis la PRESSALERT LIVE.

Chiar după ce liberaul Ben-Oni Ardelean și-a declarat suținerea pentru Ludovic Orban, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, nu a ezitat să-și taxeze colegul de partid, căruia i-a sugerat că ar trebui să țină linia filialei din care provine. „În PNL Timiș ne-am învățat să nu existe dreptul la libera exprimare.


Nu e o noutate. A fost o victorie cât o înfrângere cea de la alegerile județene. Robu a falsificat, a invetat criterii prin care și-a delegat oameni. O astfel de abordare a făcut ca Robu să aibă prima șansă în fața lui Alin Nica și a câștigat detașat”, a fost de părere deputatul PSD, Alfred Simonis, aflat în studioul HDV.

Fostul consilier local nu a ezitat să atragă atenția asupra modului în care se pot pierde o sumă importantă de bani de la bugetul local, în cazul în care se vor construi blocurile-turn. „Blocurile pentru RATT fac parte dintr-un concept comunism. Nicolae Robu e cel maic omunist om politic pe care-l are Timișoara. Să-i permiți unei regii falimentare, care-și propune să fie societate comercială, să-i dai un teren în condițiile în care are datorii de zeci de milioane, dând posibilitatea terților, creditorilor, să execute societatea pe diferite bunuri mi se pare extrem de periculos. Fac o presupunere. Gândiți-vă că, înainte de această propunere șocantă, Robu l-a atacat foarte tare, frontal, pe directorul RATT. După ce acea propunere a venit în consiliul local și a trecut, a fost liniște. Acum nu îl mai acuză, nu îl mai jignește. Mi-aș permite să cred că a fost urmărită situația acesta, că Robu l-a forțat pe directorul RATT să facă proiectele, care în prima etapă nu au fost făcute. O societate cu datorii atât de mari poate fi executată și îi poate fi luate bunurile. De ce să se desfășoare aceste investiții?!”, a atenționat Alfred Simonis.

În ceea ce privește cursa dintre Cristian Bușoi și Ludovic Orban pentru șefia națională a PNL, Alfred Simonis crede că „va fi un meci strâns. Fiecare pleacă cu o șansă importantă. Bușoi este mai organizat, are resurse mai multe decât Orban, însă cel din urmă e mai îndrăgit de partid. Vom vedea dacă va câștiga experiența sau organizarea”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.