Alin Nica: „Robu și Popoviciu au avut o relație aproape sexuală, dacă...

Alin Nica: „Robu și Popoviciu au avut o relație aproape sexuală, dacă ținem cont de apropierea dintre ei!”. Ce a spus primarul din Dudeștii Noi despre platforma anti-Robu VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Alin Nica, primarul localității Dudeștii Noi, fostul contracandidat al lui Nicolae Robu pentru funcția de lider județean al PNL, acum rămas simplu membru al partidului, a caracterizat foarte plastic relația dintre Alin Popoviciu și Nicolae Robu. Aflat în această seară la emisiunea PRESSALERT LIVE, Alin Nica s spus că cei doi au fost mai mult decât un tandem atunci când s-au organizat alegerile interne.

„Au fost chiar mai mult decât tandem. Dacă ne referim la apropierea dintre ei, au avut o relație aproape sexuală, ca să nu spunem îngemănare sau să spunem că au fost siamezi, ci să fim mai plastici”, a spus primarul din Dudeștii Noi.

În ciuda faptului că acum președintele PNL Timiș are argumentul că a fost ales, Alin Nica contestă la nivel declarativ modul în care au fost organizate alegerile. „Dacă era să-i reproșez ceva din punctul acesta de vedere, o făceam, dar m-am gândit că e mai bine pentru partid să nu începem cu contestațiile. Alegerile nu au fost organizate cum ar fi trebuit să fie. Un oraș ca Deta a avut reprezentanți mai puțini decât o comună ca Secașul. Există realitatea domnului Robu și cea a tuturor celorlalți”, a declarat Alin Nica, aflat în studioul HDV.

Primarul din Dudeștii Noi a dat detalii despre platforma înființată de primarii răzvrătiți din PNL.


„Am ales să creăm platforma de acțiune și reformă liberală, în care toți cei ce nu sunt luați în seamă, nu se pot exprima, să o poată face, să își spună punctul de vedere. O platformă de reflecție internă astfel încât PNL să devină un partid de succes. PNL trebuie să vină cu soluții la problemele oamenilor, cu un proiect de județ. Să vedem ce viziuni avem pentru agricultură, care se face în mare parte a județului, ce proiect avem pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii, să-l transformăm într-un avantaj economic”, a explicat invitatul PRESSALERT LIVE.

Liberalul Nica a atras atenția asupra faptului că nu a primit nici măcar un e-mail prin care să fie înștiințat de destituirea din funcția de lider local al filialei Dudeștii Noi. „Comunicarea trebuia făcută instituțional într-un partid care se respectă. Modul de a nu comunica față de cei ce au fost adversari, critici, mi se pare retrograd, în total contrasens cu ce ar fi trebuit să facă PNL Timiș după alegerile interne. Atunci când îți mazilești principalii adversari, cei mai vocali critici, eu bag de seamă că nu suntem vrednici de mântuire robuliană. Cred că vrea să mergem la el, să-i pupăm mâna”, a declarat Alin Nica la PRESSALERT LIVE.

Au fost 13 primari la întâlnirea ce a avut loc astăzi, la Dudeștii Noi, între contestatarii lui Nicolae Robu, însă cei nemulțumiți sunt mult mai mulți, după cum a specificat Nica. „Uitați-vă la rezultatul alegerilor interne. Cei 22 de primari nu puteau să aducă 142 de voturi în condițiile în care fiecare au avut între 1 și 4 reprezentanți. Restul ce credeți că sunt? Oameni care au făcut parte din aceas spirală a tăcerii, ajunși printre delegați, care s-au manifestat în vot. Dacă el (n.r – Nicolae Robu) se amăgește în continuare și minimizează problemele, ele nu se vor rezolva, ci vor răbufni”, a fost de părere Alin Nica.

Sursa foto: debanat.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.