Aproape 150 de dascăli din Timișoara, nominalizați de studenți pentru titlul de...

Aproape 150 de dascăli din Timișoara, nominalizați de studenți pentru titlul de „cel mai tare prof”. Când are loc gala

0
DISTRIBUIȚI

Cei mai tari dascăli din România, aleși de studenți, vor fi premiați în cadrul unei noi Gale a Profesorului Bologna, organizată de Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România. În total, au fost nominalizați aproape 800 de profesori, dintre care și 141 din Timișoara, de la cele patru universități de stat.

Și anume, Universitatea Politehnica – 64, Universitatea de Vest – 53, Universitatea de Medicină – 21 și Universitatea de Agronomie – 3.

Cea de-a zecea ediție a Galei Profesorilor Bologna va avea loc la București, la Palatul Cotroceni, în data de 19 mai.


Înainte de eveniment, studenții evaluatori, care vor decide cine merită acest titlu, au fost pregătiți astfel încât să poată evalua profesorii nominalizați de tineri din întreaga țară.

“Studenţii evaluatori parcurg trei mari etape în încercarea de a descoperi acei profesori care să merite acest titlu. În primul rând vor participa la cursurile/seminariile profesorului nominalizat, fără a perturba activitatea normală a orelor, pentru ca, mai apoi, aceștia să poarte discuţii cu studenţii care participă la cursurile/seminariile profesorului în cauză. Ulterior, după o documentare suplimentară, studenții evaluatori vor avea o discuţie mai amplă cu profesorul nominalizat, urmând ca în baza unei metodologii de evaluare suficient de complexă pentru a se evita anumite aprecieri subiective din partea studenților evaluatori, aceștia să decidă dacă profesorul merită sau nu decernarea titlului de Profesor Bologna”, explică reprezentanții ANOSR.

Anul trecut, 17 profesori universitari din Timișoara au primit acest titlu din partea studenților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.