Artizanii din vestul ţării s-au adunat la Timişoara. Evenimentul are parte şi...

Artizanii din vestul ţării s-au adunat la Timişoara. Evenimentul are parte şi de un concert Sonatic FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1768830859">
Artizanii din partea de vest a țării își dau întâlnire la o nouă ediție a evenimentului Vintage Bazaar

Artizanii din partea de vest a țării își dau întâlnire la o nouă ediție a evenimentului Vintage Bazaar, care le oferă curioşilor tot felul de produse handmade, care mai de care mai simpatice.

Sub umbrela Artisans Bazaar, târgul a debutat sâmbătă în curtea clubului D’arc din Piaţa Unirii şi este deshis şi duminică între orele 12 – 20.Doritorii pot să aleagă dintre o mulțime de produse: de la decorațiuni, la accesorii, bijuterii, haine făcute de designeri locali și nu numai. La eveniment participă 28 de artizani din partea de vest a României. Artisans Bazaar este organizat de Noi Re-Creăm și susținut de Made in TM. Astăzi, duminică, 28 mai, de la ora 19, la faţa locului va avea loc un concert al formaţiei Sonatic.

Trupa Sonatic a aniversat în luna noiembrie a anului trecut zece ani de existenţă printr-un concert deosebit, care a avut loc la clubul Daos. Cel de-al doilea material discografic al trupei, „Iluzii“, a fost lansat în cursul anului trecut şi conține nouă piese proprii, ce duc povestea, de pe primul album – „Sunt”, lansat în luna noiembrie a anului 2014, mai departe. Printre concertele inedite pe care cei de la Sonatic le-au susţinut de-a lungul anilor se numără şi o cântare în cadrul unei acţiuni masive de plantare de copaci care s-a desfăşurat la Stanciova, în judeţul Timiş, în organizarea celor de la Tasuleasa Social, unde muzicienii au fost nevoiţi să îşi care echipamentele de scenă cu ajutorul a două căruţe, fiindcă locaţia recitalului nu era accesibilă pentru autoturisme. Dar şi în cadrul unui alt eveniment inedit desfăşurat în inima capitalei Austriei, numit „Pită cu untură şi cu… folk“, care a avut loc la clubul Replugged din Viena, pus la cale de Asociaţia Culturală Kabaitan. Intrarea la Artisans Bazaar şi concertul Sonatic este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.