ASU Poli – UTA are întâietate în fața unui duel din Liga...

ASU Poli – UTA are întâietate în fața unui duel din Liga I. Deținătorul drepturilor TV a dorit să schimbe ora ”Derby-ului vestic”

0
DISTRIBUIȚI
Suporterii ASU Poli, pe ”Dan Păltinișanu”

Meciul îndelung așteptat de fanii din vestul țării rămâne la ora stabilită în această duminică. Digi Sport a vrut să televizeze meciul dintre ASU Politehnica și UTA Bătrâna Doamnă cu câteva ore mai devreme, dar a cedat în cele din urmă. Bănățenii solicitaseră din timp FRF-ului ca jocul să rămână bătut în cuie la ora 19.00, una acceptabilă și dorită de suporteri.

Conform liga2.ro Digi Sport a insistat pentru disputarea derby-ului din B dintre ASU Poli și UTA la ora 13.00. Informație care încă apare, de altfel, eronat și în programul televiziunii. Ora oficială a partidei a rămas însă neschimbată. ”Poziția noastră e foarte fermă și nu e loc de negociere. Am anunțat FRF, în 19 echipa de rugby trebuie să dea spațiu echipei vizitatoare, în 20 e meciul de rugby, atunci ne-am pus de acord să fie duminică, 21 mai, la ora 19.00. Am anunțat și oficial că nu se pune problema negocierii vizavi de dorința Digi de a transmite la altă ora, ziua și ora rămân bătute în cuie”, declara Marius Cociu, managerul sportiv al lui ASU Poli, în urmă cu trei săptămâni pentru PRESSALERT.ro, mesaj întărit astăzi de conducătorul alb-violeților pentru sursa amintită.


Între timp însă Timișoara Saracens și-a schimbat programul și va disputa semifinala națională de sâmbătă, cu Steaua, în deplasare.

Voluntari – Botoșani, aproape la oră de matineu

În cele din urmă televiziunea care pare că dictează programările în acest sezon a cedat și i-a rămas opțiunea de a transmite sau nu jocul. Până la urmă ASU Poli – UTA a rămas la ora 19.00 (transmis de Digi și Dolce), în schimb, meciul FC Voluntari – FC Botoșani, din play out-ul Ligii I, se dispută la ora 13.00, deși în programul Digi figura cu ora 18.00 în momentul redactării știrii.

”Digi a luat act de faptul că biletele sunt puse la vânzare de trei săptămâni şi atunci, ca să nu îi pună într-o situaţie dificilă, plecând de la faptul că deja au vândut bilete şi au promovat meciul, au mutat un meci de Liga 1 la ora 13.00, iar la Timişoara va televiza de la ora 19:00″, a spus pentru liga2.ro Auraş Braşoveanu, unul dintre cei doi membrii reprezentanţi ai cluburilor din Liga 2 în Comitetul Executiv al FRF, după convorbirea cu un reprezentant al DigiSport.

Pentru jocul ASU Poli – UTA s-au vândut circa 3.500 de bilete până astăzi. În altă ordine de idei, mâine, de la ora 14.00, ”Băieții în ghete” merg la Colegiul Tehnic Azur (Calea Martirilor, nr. 64), unde vor juca împotriva elevilor liceului. Acțiunea e și una de promovare a duelului cu UTA și cei prezenți vor putea achiziționa bilete. De astăzi organizatorii au deschis o casă și în Centru, lângă McDonalds. Copiii cu vârsta sub 14 ani vor intra gratuit la meciul de duminică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.