Atentat cu mașină capcană: cel puțin 80 de morți și 350 de...

Atentat cu mașină capcană: cel puțin 80 de morți și 350 de răniți

0
DISTRIBUIȚI

Cel puțin 80 de persoane și-au pierdut viața și alte 350 au fost rănite miercuri dimineață după explozia unui vehicul capcană în zona cartierului diplomatic din centrul capitalei afgane Kabul, relatează Reuters, citând un responsabil al Ministerului Sănătății.


Explozia a fost provocată de un „kamikaze care a detonat un vehicul capcană în apropiere de piața Zanbaq” din Kabul, chiar în centrul cartierului diplomatic și lângă un punct de control care duce la palatul prezidențial. Deflagrația a fost într-atât de puternică încât a provocat „distrugeri materiale” mai multor ambasade străine. Talibanii au negat că ar avea vreo responsabilitate în atac.

Atacul este unul dintre cele mai grave produse în ultimele luni la Kabul. Explozia a fost provocată de un „kamikaze care a detonat un vehicul capcană în apropiere de piața Zanbaq” din Kabul, chiar în centrul cartierului diplomatic și lângă un punct de control care duce la palatul prezidențial. Deflagrația a fost într-atât de puternică încât a provocat „distrugeri materiale” mai multor ambasade străine, conform AFP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.