Autorul jafului de 170.000 de lei de la Castelul Corvinilor a fost...

Autorul jafului de 170.000 de lei de la Castelul Corvinilor a fost PRINS. Vezi ce a pățit suspectul în timpul „loviturii”

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Hunedoara, supectat că este autorul jafului de zile mari în urma căruia au fost furate încasările Castelului Corvinilor din mini-vacanța de 1 Mai, a fost reținut de polițiști.

Potrivit anchetatorilor, tânărul s-a accidentat la escaladarea zidurilor monumentului istoric, fracturându-şi piciorul.


„Suspectul a fost ridicat de poliţişti din incinta Spitalului Municipal Hunedoara (secţia Ortopedie) şi audiat în legătură cu infracţiunea de furt calificat comisă în noaptea de 01/02.05.2017. În urma probatorului administrat şi a efectuării unei percheziţii domiciliare la locuinţa bărbatului, faţă de acesta a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, citat de adevarul.ro.

Astăzi, bărbatul urmează a fi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara cu propunere de arestare preventivă. O parte din suma sustrasă a fost recuperată. Tânărul are antecedente penale, fiind condamnat pentru furturi comise în afara ţării. „În acest caz, poliţiştii hunedoreni continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului şi a recuperării prejudiciului.Poliţiştii efectuează cercetări în acest caz, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat”, a informat IPJ Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.