BC Timba Timișoara, hotărâtă să revină pe prima scenă: ”Vrem să câștigăm...

BC Timba Timișoara, hotărâtă să revină pe prima scenă: ”Vrem să câștigăm turneul de promovare”. Care e starea ”urșilor” înainte de duelurile din Arena de Baschet

0
DISTRIBUIȚI
Foto: BC Timba

BC Timba Timișoara a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru examenele finale de accedere în elită. ”Urșii” încep vineri turneul de promovare în compania echipei Cuza Sport Brăila. Tehnicianul Bogdan Murărescu speră să aibă aproape întreg lotul valid la București, unde echipa sa țintește locul 1.

Primele două clasate în urma turneului de promovare vor obține biletele pentru Liga Națională. Antrenorul galben-negrilor anunță că echipa sa țintește câștigarea competiției. Timba a încheiat faza semifinală pe 3 în urma înfrângerii de la Brăila. La acel meci ”urșii” l-au pierdut pe Casale (fractură la mână). Cu cei de la Cuza Sport bănățenii se vor lupta chiar în prima zi a turneului din ”Arena de Baschet”.


Politehnica Iași și gaza CN Aurel Vlaicu București sunt celelalte două participante la ”baraj”.

”E un turneu echilibrat din punctul nostru de vedere. Echipele sunt apropiate valoric și cred că vor fi șase meciuri foarte disputate. Probabil forma de moment din fiecare zi și luciditatea din momentele importante va conta. Noi suntem pregătiți, sperăm că vom termina turneul cu bine și vrem să câștigăm turneul. Să luăm locul 1 pentru că nu ne satisface alt loc, nu ne-ar mulțumi poziția a doua. Nu a contat ordinea pentru noi, jucăm cu fiecare oricum. Pentru a promova trebuie să câștigi două meciuri”, a declarat Bogdan Murărescu, tehnicianul lui BC Timba.

Timișorenii au avut de-a lungul sezonului și alte probleme medicale, însă în mare parte lotul va fi valid pentru weekend. Dejan Kovacevic se recuperează după o entorsă, în timp ce Deconescu a acuzat dureri la genunchi. ”Avem amintiri frumoase acolo și în 2012 am reușit să promovăm în această sală. Suntem hotărâți să reușim ce ne-am propus”, a mai spus Murărescu cu referire la duelurile din ”Arena de Baschet”. BC Timba a retrogradat în urma sezonului 2014-15 și poate reveni în elită după doi ani petrecuți în eșalonul secund (Liga I).

Programul turneului final:

Vineri, 2 iunie
Cuza Sport Brăila vs BC Timba Timișoara (ora 17.45)
Politehnica Iași vs CN Aurel Vlaicu (ora 20.00)

Sâmbătă, 3 iunie
BC Timba Timișoara vs Politehnica Iași (ora 17.45)
CN Aurel Vlaicu vs Cuza Sport Brăila (ora 20.00)

Duminică, 4 iunie
Politehnica Iași vs Cuza Sport Brăila (ora 17.45)
BC Timba Timișoara vs CN Aurel Vlaicu (ora 20.00)

Jocurile sunt transmise în direct pe DigiSport

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.