Bilanţ FRUCTUOS al confiscărilor făcute la punctele de frontieră din vestul ţării....

Bilanţ FRUCTUOS al confiscărilor făcute la punctele de frontieră din vestul ţării. Vezi ce obiecte sau mărfuri au fost oprite de oamenii legii la graniță

0
DISTRIBUIȚI

O parte semnificativă a mărfii ilegale pe care persoanele aflate în tranzit au încercat să le introducă în România a fost oprită în punctele de frontieră din judeţul Arad. În perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2016, în gestiunea Camerei de corpuri delicte a Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad au intrat depozitate mii de pachete de ţigări, litri de alcool, biciclete, triciclete şi chiar maşini aduse din străinătate.

Conform celor de la aradon.ro, au fost confiscate 3.480 de perechi de pantofi şi aproape 500 de alte articole vestimentare.


În total, la punctele de trecere din Arad au fost reţinute 2.966 de pachete de ţigări, 45 de articole cosmetice, 12 electrocasnice, articole şi materiale de cosntrucţii, 74 de biciclete, triciclete sau trotinete, 1,21 de kilograme de tutun şi 64 de litri de alcool. O bună parte a bunurilor au fost distruse iar altele au ajuns înapoi la proprietarii care au fost mai norocoşi.

În acelaşi an au fost reţinute 95 de autoturisme, iar 78 au fost scăzute din gestiune, dintre care 67 au fost restituite proprietarilor, iar alte 11 maşini au fost predate pentru a fi valorificate. Acum, în gestiunea Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad au rămas 81 de mijloace auto.

Tot la posesorii de drept care au fost norocoşi s-au întors 265 de articole cosmetice şi 15 bucăţi de materiale de construcţii.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.