Campionii de la Timișoara Saracens au adus trofeul SuperLigii acasă. Chester Williams...

Campionii de la Timișoara Saracens au adus trofeul SuperLigii acasă. Chester Williams așteaptă o ofertă ”de nerefuzat”

0
DISTRIBUIȚI
Chester Williams

Echipa fanion de rugby a Banatului a revenit de la București cu trofeul SuperLigii ediția 2016-17. Cel de-al patrulea titlu național din noua eră a fost sărbătorit la un local din oraș alături de fanii Timișoara Saracens. A fost totodată al treilea trofeu pentru sud-africanul Chester Williams cu echipa din Ronaț iar fostul campion mondial a dat semnale că ar dori să rămână pentru o nouă provocare pe Bega.

Titlul cucerit duminică pe arena ”Arcul de Triumf” a fost al treilea pentru Chester Williams ca și parte din staff-ul bănățenilor. ”Cred că e cel mai prețios pentru că am avut doar trei săptămâni la dispoziție să îl câștigăm. E unul special într-adevăr, e grozav să fiu din nou la Timișoara. Cred că a contat mentalul jucătorilor și modul lor de abordare a meciului cu Baia Mare. Nu am schimbat mult în ceea ce privește jocul, era imposibil să schimbi ceva construit în trei ani. În primul rând capacitatea mentală a contat în a învinge Baia Mare”, a declarat Chester Williams.

Sud-africanul a vorbit despre avantajul psihic în duelurile cu maramureșenii, dar și despre posibilitatea de a rămâne la Timișoara pentru noul sezon. ”Așa e în viață, când ești în acea zonă încerci să scapi, așa se poate spune și de Timișoara, pentru că noi nu am pierdut cu ei în special, în finale, jucătorii știu să câștige astfel de meciuri.


Superstițiile mele și ale lui Dinu sunt să purtăm aceleași cămăși, poate mă voi întoarce să mai câștig încă un campionat. Nu am discutat cu conducătorii, poate mâine (n.r. azi), când plec, poate îmi vor face o surpriză, cu o ofertă grozavă”, a conchis Williams. Acesta a fost numit pe postul de director sportiv după ce echipa timișoreană s-a despărțit de tehnicianul Grainger Heikell iar ”secundul” Sosene Anesi a fost numit ”principal” interimar până la finele ediției actuale de campionat.

Ieri seară jucătorii și staff-ul campioanei au sărbătorit primul titlu în format toamnă-primăvară. Un 16-17 înregistrat pe tabelă în sezonul 2016-17 a adus și multe ”aroganțe” ale bănățenilor la adresa rivalei din Baia Mare. Sărbătorirea a inclus un tort pe care era trecut ”8-0” – cu referire la victoriile obținute de Timișoara în finalele naționale cu maramureșenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.