Colterm va face reparaţii la imobilele din patrimoniul primăriei. Vezi câte zeci...

Colterm va face reparaţii la imobilele din patrimoniul primăriei. Vezi câte zeci de milioane de euro va primi societatea în următorii patru ani

0
DISTRIBUIȚI

Gata cu reparaţiile făcute de mântuială şi cu „Doreii” care sparg ţevi şi distrug reţele de distribuţie. Astăzi, consilierii locali au adoptat un proiect prin s-a decis că reparaţiile şi intervenţiile necesare la imobilele din subordinea Primăriei Timişoara vor fi efectuate de specialişti din cadrul Colterm.

„Vom face intervenţii şi reparaţii la instituţiile care aparţin de primărie şi unde Colterm furnizează căldură.


Dacă apar probleme mergem noi cu echipe speciale şi reparăm. Contractul este făcut pe reparaţii avarii. Noi avem dispecerat 24 din 24. Reparaţiile se vor face contra cost, iar ataşat contractului există un deviz general unde sunt trecute tot ce înseamnă materiale. În cazul în care există o avarie la apă caldă, rece sau termoficare sau la instalaţii electrice noi avem echipe specializate. Avem echipe care intervin rapid, realieazează un provizorat, aşa cum se întâmplă şi la populaţie, iar mâine, echipe speciale merg şi rezolvă problema”, a explicat pentru PRESSALERT.ro directorul Colterm, Emil Şerpe.

Practic, prin contractul aprobat astăzi, care este valabil pentru patru ani de zile, Colterm va putea interveni în situaţiile de urgenţă cu specialişti, pentru a se putea evita situaţiile în care firmele angajate de şcoli sau alte instituţii din subordinea primăriei distrug reţelele Colterm sau ale altor furnizori. Contractul are o valoare de 19.333.604 lei, pe an, fără TVA şi poate fi modificat în funcţie de solicitările CLT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.