Contrabandiști care vindeau țigări la magazin, ridicați de după o operațiune SICE....

Contrabandiști care vindeau țigări la magazin, ridicați de după o operațiune SICE. Vezi unde au descins trupele speciale

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu mascații de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Timiș li jandarmi au descins, în această dimineață, în 12 locații ale unor contrabandiști de țigări din Cenei și localitățile bihorene Cărpineț și Ștei.


Din cercetări a reieșit că, în perioada 2016 – 2017, bănuiții, unii dintre aceștia având calitatea de reprezentanți legali ai unor societăți comerciale, ar fi pus la punct un circuit infracțional constând în eludarea obligațiilor fiscale, bazat pe comercializarea produselor din tutun, fără ca acestea să fie supuse marcării și fără a fi achitate accizele aferente acestor operațiuni, prejudiciind în acest fel bugetul de stat”, se arată în comunicatul Poliției Timiș. Anchetatorii caută să identifice depozitele folosite de contrabandiști și să câte țigări ”ilegaliste” găsesc în magazinele unde se comercializau. Țigările de contrabandă erau aduse din Bihor după ce intrau din țară peste granița româno-ucraineană.

12 suspecți vor fi aduși pentru audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara. Vom reveni cu amănunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.