”Băieții în ghete” au încheiat cu o înfrângere primul sezon în Liga...

”Băieții în ghete” au încheiat cu o înfrângere primul sezon în Liga a II-a. Un junior a debutat pentru ASU Politehnica la Balotești

1
DISTRIBUIȚI
Deian Sorescu. Foto: Gabriel Brezeanu

Lipsiți de griji în clasament, elevii lui Sorin Brîndescu au cedat în ultimul joc din acest sezon al Ligii a II-a. ASU Politehnica a fost învinsă în deplasare de ilfoveana CS Balotești, scor 3-2, într-un joc în care la bănățeni a debutat juniorul Vlad Bîte. Golurile vizitatorilor alb-violeți au fost înscrise de Ionuț Vucea și Dănuț Bilia.

Timișorenii au făcut o primă repriză slabă în Ilfov. Acolo unde au revenit după remiza de la Clinceni. Formația gazdă, care a depășit în runda trecută UTA BD chiar la Șiria, a deschis scorul în minutul 28. Coșmarul arădenilor, Claudiu Herea, a marcat și cu ASU Poli după un corner.


La pauză avea să fie 2-0 în urma unei reușite controversate. Valentin Andrei l-a driblat și pe Gârlea după ce a scăpat singur, aparent dintr-un ofsaid nesemnalizat.

Alb-violeții au fost mai activi în partea secundă. În minutul 52 Ionuț Vucea a redus din diferență în urma unui șut din întoarcere din interiorul careului. Cu un sfert de oră înainte de final însă Florin Nicolae a refăcut diferența de două goluri după ce a scăpat din marcajul lui Telescu. ASU Poli a mai oferit o replică pe final de meci, când nou intratul Bilia a marcat cu capul din centrarea lui M. Stancu.

ASU Poli a rămas fără succes în ultimele trei runde din B și și-a pierdut poziția din clasament în dauna ilfovenilor. Timișorenii nu mai evoluează în ultima etapă și pot cădea, cel mai jos, până pe locul 15. ”Băieții în ghete” și-au îndeplinit însă principalul obiectiv din acest sezon: salvarea de la retrogradare.

În premieră, tehnicianul Sorin Brîndescu a mizat pe puștiul Vlad Bîte, care nu a împlinit încă 16 ani, fostul câștigător Milan Junior Camp a evoluat în linia de mijloc timp de 72 de minute.

CS Baloteşti: Fulga – Antoche, Flămânzeanu, Marciuc, Mirescu – C-tin. Dedu, V. Andrei (84 Dicu), Fl. Niculae, A. Gojnea – Eug. Nica (79 Rontea), Cl. Herea (cpt., 90+1 Neagu). Antrenor: Augustin Călin.

ASU Politehnica Timișoara: Gîrlea – Motreanu, Telescu, Mera (cpt.), Taub – Măd. Stancu – Vucea (62 Neamțu), Ad. Ungureanu (46 Birău), Bîte (73 Bilia), Sorescu – Şt. Blănaru. Antrenor: Sorin Brîndescu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.