CS Informatica Timișoara a încheiat cu o medalie sezonul 2016-17 al Ligii...

CS Informatica Timișoara a încheiat cu o medalie sezonul 2016-17 al Ligii I la futsal. Cum s-a decis lupta pentru locul 3

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Adrian Pîclișan (arhivă)

Formația pregătită de Robert Lupu a cedat pe terenul celor de la FK Odorheiu Secuiesc în ultimul joc din acest sezon. În ciuda înfrângerii, scor 2-3, Informatica Timișoara s-a clasat pe locul 3 în urma finalei mici, disputată în sistem tur-retur, grație succesului clar de acasă (4-0).

Spre deosebire de fazele anterioare ale play-off-ului, jocul pentru bronz nu s-a decis în urma unui duel cel mai bun din trei partide, nici din cinci.


Ci după clasicul tur-retur, ca în fotbalul ”mare”. Bănățenii au câștigat clar la Timișoara, scor 4-0, astfel că aveau de apărat un avantaj consistent. Gruparea din Harghita a început însă tare jocul de pe teren propriu și a condus cu 2-0 după 12 minute de joc. Emoțiile s-au risipit pentru alb-violeți imediat după pauză. Mai întâi Thiago Alcantara, apoi Savio Valadares au readus echilibrul pe tabelă. În fine, amfitrionii și-au trecut în cont un succes de palmares în urma reușitei lui Mihaly.

Informatica Timișoara, vicecampioană în 2016, încheie astfel sezonul Ligii I cu o medalie de bronz, dar are și satisfacție în urma câștigării Cupei României. Finala mare a campionatului se dispută între Autobergamo Deva și United Galați, moldovenii având avantaj (2-1) după trei partide disputate după sistemul cel mai bun din cinci.

Tineretul are șansa la titlu

Clubul CS Informatica mai are totuși un obiectiv în acest sezon. Echipa U19 începe duminică turneul Final 8 la Vaslui după ce a încheiat prima Seria 5 a Campionatului Național sub 19 ani. În sferturi Informatica va înfrunta Dunărea Călărași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.