Dorin Rotariu a spart gheața în Belgia și o ține pe FC...

Dorin Rotariu a spart gheața în Belgia și o ține pe FC Bruges în lupta pentru titlu. Vezi golul SUPERB marcat de timișorean VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Photo News (sursa FC Bruges / Facebook)

Dorin Rotariu a marcat astăzi primul său gol în Belgia. Folosit pe postul de mijlocaș dreapta timișoreanul a înscris golul de 2-1 pentru FC Bruges în partida câștigată cu același scor în fața celor de la Zulte Waregem.

Titularizat a doua oară la rând de tehnicianul Michel Preud’homme fiul lui Ilie Rotariu nu a dezamăgit.


După un assist în jocul precedent cu Oostende, Dorin Rotariu a înscris astăzi un gol superb, printr-un șut sub bară, în minutul 40 al întâlnirii cu Zulte Waregem din runda a 6-a a play-off-ului Jupiler Pro League. Bruges a revenit de la 0-1 iar Vanaken egalase pentru gazde în minutul 21 al întâlnirii.

Prima reușită a lui Roti jr. înseamnă apropierea celor de la Bruges la patru puncte de liderul Anderlecht, formație la care evoluează alți doi români: Nicușor Stanciu și Alexandru Chipciu.

Timișoreanul Dorin Rotariu, transferat în Belgia de la Dinamo pentru circa 2,2 milioane de euro, a bifat până acum nouă jocuri pentru noua sa echipă. El a fost folosit însă pe mai multe posturi, inclusiv în banda stângă sau în spatele atacantului. Rotariu jr. a fost crescut la Politehnica iar societatea lui Marian Iancu aflată în insolvență a primit jumătate din suma pentru care s-a realizat mutarea în iarnă.


LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.