Dublu JAF la o grădiniţă, comis de doi minori. Vezi ce au...

Dublu JAF la o grădiniţă, comis de doi minori. Vezi ce au furat şi cum au pătruns în interior

0
DISTRIBUIȚI

Tentaţia faţă de tehnologie a fost prea mare pentru doi copii care nu au atins vârsta majoratului. Cei doi tineri în vârstă de doar 15 ani au fost prinşi de către oamenii legii după ce au furat din interiorul unei grădiniţe din localitatea cărăşeană Zăvoi.

Micii infractori au încercat să se facă nevăzuţi cu un laptop şi două televizoare, după ce în perioada 20-21 martie, între orele 17.00 – 07.00 au pătruns în interiorul grădiniţei, spărgând geamul toaletei de la cancelarie, moment în care au plecat cu laptopul.


O lună mai târziu, în noaptea de 23 spre 24 aprilie, cei doi au dat din nou lovitura în acelaşi loc, decuplând siguranţele de la contorul electric şi, prin aceeaşi modalitate de intrare prin efracţie, au furat două televizoare.

Poliţiştii Secţiei 10 Rurală Oţelu Roşu i-au identificat pe infractori ieri, 3 mai, iar valoarea totală a prejudiciului se ridică la 4.500 de lei. Cei doi minori sunt cercetați penal sub aspectul săvârșii infracțiunii de furt calificat, polițiștii efectuând în continuare cercetări în vederea documentării întregii activități infracționale a lor.

Bunurile au fost recuperate aproape în totalitate și restituite unității de învățământ.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.