Femeie spulberată pe trecerea de pietoni de un șofer cu permisul suspendat....

Femeie spulberată pe trecerea de pietoni de un șofer cu permisul suspendat. Vezi VIDEO cu momentul accidentului

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-865650587">

Accident în grav în această dimineață în Lugoj. O femeie a ajuns în stare gravă la spitalul din localitate, apoi la Timișoara, după ce un șofer teribilist a spulberat-o în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni.

Șoferul le-a declarat polițiștilor că nu a observat-o pe femeie. Pe camerele de supraveghere care au surprins accidentul se vede clar că pietonul era deja la jumătatea trecerii când a fost lovită în plin de mașină și asvârlită pe asfalt.

În urma accidentului, femeia a fost grav rănită. Ambulanța sosită de urgență la fața locului a transportat-o la spital în Lugoj, dar din cauza rănilor grave a fost transportată la spital în Timișoara.

Conducătorul auto a fost testat cu alcooltestul, iar rezultatul a fost negativ. Când i-au verificat permisul de conducere, polițiștii au aflat că șoferul avea actul suspendat din 6 mai, pentru conducere cu viteză. El avea însă adeverință valabilă până astăzi. Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa foto și video: lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.