Firmă din Alba Iulia, amendată cu repetiţie pentru că închiria ILEGAL biciclete...

Firmă din Alba Iulia, amendată cu repetiţie pentru că închiria ILEGAL biciclete pe malurile Begăi

0
DISTRIBUIȚI

verde pentru biciclete

O firmă din Alba Iulia îşi face de cap în Timişoara, unde încalcă legea cu nonşalanţă. Asta în condiţiile în care reprezentanţii acesteia au fost prinşi şi amendaţi în mai multe rânduri de poliţiştii locali pentru că închiriau biciclete pe malurile Begăi, fără a avea autorizaţie.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au efectuat verificări în cazul societății comerciale care desfășoară activități de închiriere biciclete electrice și mini-motoscutere, depistată funcționând săptămâna trecută fără documente legale pe malul Canalului Bega.


După ce firma Eco Mobilitate SRL, cu sediul în Alba Iulia, a fost sancționată săptămâna trecută cu amendă de 1000 lei, conform OG 99/2000, deoarece desfășura servicii de închirere fără a deține acord din partea Primăriei Timișoara, în cursul zilei de ieri reprezentanții societății se aflau din nou pe malul Begăi în așteptare de clienți. Astfel, firma în cauză a fost din nou sancționată cu amenda maximă de 1.000 lei. Verificările continuă și în perioada următoare, societatea comercială urmând a fi sancționată până la intrarea în legalitate în cazul în care mai este găsită desfășurându-și activitatea”, a transmis Poliţia Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.