Formaţia Publika susţine un concert extraordinar la Timişoara VIDEO

Formaţia Publika susţine un concert extraordinar la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia Publika va susţine un concert extraordinar la Timişoara

Melomanii timişoreni sunt invitaţi la un concert extraordinar alături de trupa bucureşteană Publika, evenimentul urmând să se desfăşoare astăzi, 12 mai, de la ora 20.30 la Vineri 15.

Trupa a luat naştere în 2008, făcându-şi debutul cu un prim single şi videoclip, “Unde eşti”, moment în care băieţii au semnat şi un contract cu casa de discuri Cat Music, asta aducându-i în anul 2009 şi primul album de debut.


Formaţia a avut în toamna anului 2008 şi în anul 2009 un număr impresionant de concerte în cluburile şi pe scenele din România, aproape două sute de concerte. Anul 2010 a început cu cel de-al doilea album “Deluxe edition” şi o serie de discuri pe compilaţii cu muzica autohtonă! Publika a fost nominalizată la premiile “Romanian Music Awards” cu piesa “Yesterday” la secţiunea cel mai bun cântec rock şi cu piesa Perfect Day la secţiunea cel mai bun videoclip, urmând ca în următorul an să fie din nou nominalizată cu piesele “Căzut din nori” şi “Să ştii”. În anul 2013 Publika a fost aleasă să cânte la un party privat unde printre cei invitaţi au fost şi celebrii U2.

Trupa a cântat în deschiderea concertului lui Steve Vai în România la Arenele Romane. Publika a realizat o serie întreagă de concerte în ţară cu ocazia câtorva turnee bine organizate. Formaţia este recunoscută ca trupa cu cel mai bun sound şi cel mai bun show live performance, solistul vocal Ionuţ Ruscior fiind bine cunoscut publicului şi din formaţiile în care a activat anterior ca solist vocal (formaţia V.I.P, CROSS, Nr 13). Biletele pentru concertul formaţiei Publika la Timişoara costă 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.