Formaţia timişoreană Gorun a lansat primul videoclip oficial: „Una şi două” VIDEO

Formaţia timişoreană Gorun a lansat primul videoclip oficial: „Una şi două” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia timişoreană Gorun a lansat primul videoclip oficial

Formaţia timişoreană Gorun a lansat primul videoclip oficial, „Una şi două“, melodie care anunţă şi apariţia unui album de debut, pentru trupa care a luat naştere acum cinci ani.

„Este primul nostru videoclip oficial. Am mai avut în trecut un videoclip la piesa Mirosul banilor, dar care l-am retras, datorită faptului că prin Gorun s-au schimbat câţiva membri. Primul nostru videoclip oficial a fost filmat în Casa Studenţilor şi la poligonul AJVPS şi am colaborat cu regizorul Ovidiu Roteliuc, iar fata care apare în clip este Cornelia Vasile“, ne-a declarat solistul formaţiei, Marcel Gug.

Printre concertele susţinute de membrii trupei s-au numărat cele din cadrul ediţiei 2016 a festivalului Gugulan Rock Festival (Caransebeş) sau Road Patrol Bikers Festival. În luna octombrie a anului trecut trupa Gorun a cântat în cadrul spectacolului „Împreună pentru viaţă“ – iniţiativa celor de la Road Patrol MC Romania – care a sprijinit operaţia unui băieţel care suferă de o afecţiune gravă.

„Lucrăm la albumul nostru de debut, trebuie să apară anul acesta.


Piesele sunt în mare parte gata, urmează master-ul. Vom avea 14 piese pe albumul de debut şi titlul acestuia va fi probabil Una şi două. Ne mai gândim la acest aspect. Nu pot să spun că asta e piesa cea mai bună a noastră, dar oriunde am mers la concerte, publicul a cântat cu noi această melodie. Din această cauză am făcut videoclip la piesă. Nu ştim încă în ce format vom scoate albumul de debut“, ne-a declarat Marcel Gug.

Tobarul trupei Gorun, Gabriel Bot s-a născut la Reşiţa într-o familie pasionată de blues şi rock şi a început să bată la tobe la începutul anului 2000, activând în diverse trupe ca Hiram, Sonatic, Sadewart, Ora H, Katharos XIII sau Blues Nation. Chitaristul trupei Gorun, Alexandru Matasa declară că nu are genuri muzicale preferate: „Ascult tot ce îmi gâdila urechile într-un mod plăcut, vorba lui Caragiale :)) : pop, blues, metal…orice. Muzica live îmi dă o stare de foarte bine, motiv pentru care cânt cu plăcere in acest proiect muzical“. Basistul David Craioveanu a făcut parte din trupele Eventual şi Blackjack, iar fondatorul trupei solistul Marcel Gug se declară „pasionat până în măduvă de muzică“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.