Informatica Timișoara, ELIMINATĂ din lupta pentru titlu. Elevii lui Robert Lupu au...

Informatica Timișoara, ELIMINATĂ din lupta pentru titlu. Elevii lui Robert Lupu au cedat la limită și în al doilea joc consecutiv de la Galați

0
DISTRIBUIȚI
Informatica ratează oportunitatea unei noi încleștări cu Deva

CS Informatica rămâne doar cu trofeul Cupei României după sezonul 2016-17. Gruparea pregătită de Robert Lupu a fost învinsă în meciul decisiv pentru accesul în finală a Ligii I la futsal, scor 2-1, de către gazda United Galați. De această dată reușita câștigătoare a fost marcată de moldoveni în timpul ”normal” de joc.

După eșecul crud suferit ieri când doar câteva secunde îi mai despărțeau de executarea penalty-urilor, elevii lui Lupu au început chiar excelent meciul de azi.


În minutul 8 Savio a redus la tăcere ostilitatea tribunei, finalizând elegant în dreapta lui Wellington după ce brazilianul vizitatorilor a pătruns pe partea centrală. Nu au trecut însă nici patru minute și sensibilul avantaj a fost spulberat. Cireș recuperează din picioarele lui Thiago în urma unui corner și îl învinge pe spaniolul Molina, titular astăzi la alb-violeți. Echilibrul părea să fie în continuare cuvântul de ordine. Din păcate, Informatica a fost din nou vulnerabilă în momente-cheie. Cu două minute rămase din timpul regulamentar, același Cireș înscrie cu un șut din apropiere pentru 2-1. Deși au atacat în timpul rămas de joc, timișorenii au fost cel mai aproape de gol la bara lui Felipe Oliveira din ultimul minut.

Tabela a rămas neschimbată și Informatica părăsește competiția din postura de semifinalistă. În finala campionatului se vor înfrunta astfel Autobergamo Deva și United Galați, echipa care a fost liderul sezonului regular.

Informatica Timișoara: Molina – Rakic, Felipe, Savio, Simic. Au mai intrat: Deco, Thiago, Ilaș, Lupu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.