Grimus şi Les Elephants Bizarres fac încălzirea pentru Music Travel Festival VIDEO

Grimus şi Les Elephants Bizarres fac încălzirea pentru Music Travel Festival VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Grimus şi Les Elephants Bizzares fac încălzirea pentru Music Travel Festival

Organizatorii Music Travel Festival pregătesc o surpriză tuturor melomanilor, un concert de „încălzire“ pentru această manifestare, care va avea loc în data de 13 mai la Jardin şi care îi va aduce pe scenă pe cei de la Grimus şi Les Elephants Bizarres.

În primăvara acestui an, clujenii de la Grimus au lansat o nouă piesă, însoţită de un videoclip plin de emoţie, la piesa Fregate. Băieţii au colaborat în premieră cu regizorul Iustin Șurpănelu la realizarea noului lor videoclip. Chitaristul şi principalul compozitor al trupei, Valentin Rauca, ne împărtășește câteva cuvinte în legătură cu noul proiect:

„Colaborarea cu Iustin a dus la un alt nivel starea pe care o transmite piesa Fregate. Modul în care s-au potrivit ideile mă face să cred că într-o lume paralelă Iustin a compus piesa și noi am regizat clipul.”, spune chitaristul şi principalul compozitor al trupei, Valentin Rauca.  Filmările s-au făcut la Etc Studio şi Casa Tranzit.


În ceea ce priveşte înregistrările, acestea au fost efectuate la Corvin Studio de cǎtre Nimrod Szedlacsek, mixate de Adam Whittaker şi masterizate de Tom Waltz. Este totodată şi prima înregistrare cu noul baterist Turi Gabor, cel care în toamna anului trecut l-a înlocuit pe Adorjani Tamas. O altă veste proaspătă din tabăra clujenilor de la Grimus este aceea că zilele trecute, solistul formaţiei, Bogdan Mezofi s-a căsătorit.

Les Elephants Bizarres a luat cu asalt scena muzicii alternative românești cu LP-ul de debut, „Hello”, iar primul lor single, „Hello! Says the Devil!”, a avut parte de un succes deosebit.  Anul trecut, trupa a susţinut o serie de concerte şi a cântat în deschiderea trupei Maroon 5, de la București. Recent, formaţia a lansat cel de-al treilea material discografic care poartă numele de Seen .

Concertul va avea loc în data de 13 mai de la ora 20, la Jardin. Pentru cei care au achiziționat deja abonament la Music Travel Festival, accesul este gratuit, în baza biletului printat. Pentru cei care nu dețin abonament, taxa de intrare la acest concert este 30 lei.

Music Travel Festival va avea loc în perioada 23 – 25 iunie la Arena Aqua Sport din Timişoara, printre artiştii confirmaţi până acum numârându-se Chase and Status (dj set), Sigma (dj set), Dub Pistols, Robin and the Backstabbers, Vama, Vița de Vie, Travka, The Monojacks, Zdob și Zdub, Domino, The Kryptonite Sparks, Tourette Roulette și Jurjak.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.