Hoţi de buzunare, prinşi de Poliţia Locală în flagrant. Vezi în ce...

Hoţi de buzunare, prinşi de Poliţia Locală în flagrant. Vezi în ce stare erau când au fost ridicaţi de oamenii legii

0
DISTRIBUIȚI

Fură din buzunarele şi portofelele timişorenilor, păgubind de multe ori chiar şi vârstnici săraci, care nu au alte venturi în afară de pensii. Însă, sunt greu de prins în flagrant şi chiar mai greu de oprit definitiv. Vorbim despre hoţii de buzunare din Timişoara care au fost prinşi recent într-o ipostază inedită.

„Polițiștii locali aflați în patrulare în cursul după-amiezii de ieri, în jurul orei 15.30, în Piața Victoriei, au observat două persoane care stăteau pe o bancă și aveau un comportament suspect, prezentând stări de somnolență și gesturi necontrolate.


Polițiștii locali au trecut la legitimarea și identificarea celor doi, constatând că se numesc F.C., de 23 de ani, și F.R., de 25 de ani, ambii din localitatea Vinga, Arad. Cei doi sunt cunoscuți ca hoți de buzunare care «operează» în special pe mijloacele de transport în comun din Timișoara. La controlul corporal sumar efectuat asupra celor doi s-a constatat că unul avea la el un pliculeț din nylon care conținea resturi de substanță vegetală din categoria etnobotanicelor. Cei în cauză au fost preluați de polițiștii locali și predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri”, a transmis Poliţia Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.