Avanpremieră de foc pentru Music Travel Festival: Pendulum vine la Timișoara VIDEO

Avanpremieră de foc pentru Music Travel Festival: Pendulum vine la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Amatorii de petereceri sunt aşteptaţi la Iulius Mall, unde va avea loc un eveniment alături de Pendulum

Amatorii de petereceri sunt aşteptaţi sâmbătă, 20 mai, de la ora 20, la Iulius Mall, unde va avea loc un eveniment alături de Pendulum (dj set), manifestare care promovează cea de-a treia ediţia a Music Travel Festival.

Înainte de Pendulum, Rob Swire şi Gareth McGrillen au făcut parte din mai multe trupe de rock şi metal. Cariera Pendulum a început în Australia în anul 2002, iar un an mai târziu a apărut single-ul ‘Vault’, care a avut parte de un succes deosebit pe scena drum and bass din Marea Britanie. În 2004 trupa a lansat compilaţia ‘Jungle Sound: The Bassline Strikes Back!’, iar îun an mai târziu a lansat albumul de debut sub numele de Hold Your Colour. Începând din 2006 trioul Pendulum a devenit un sextet, iar în 2008 a apărut un nou material discografic sub numele de In Silico, care a ajuns până pe poziţia secundă a topului din Marea Britanie.


Trei piese din acest disc au fost folosite în coloana sonoră a jocului Need for Speed: Undercover.

Single-ul „Watercolour”.a devenit din nou un succes internaţional  În anul 2011 Pendulum a cântat în deschiderea mai multor show-uri Linkin Park. În anul 2011 Rob Swire şi Gareth McGrillen au pus bazele proiectului Knife Party. La începutul anului 2012 Pendulum a anunţat că nu va mai cânta live, dar anul trecut formaţia a revenit în faţa fanilor cu un show desfăşurat la Ultra Music Festival în Miami. În această vară Pendulum va susţine concerte la festivalurile Ultra Singapore, Nova Rock, sau Volt (Ungaria).

În deschiderea DJ set-ului Pendulum de la ora 20 va avea loc un warm up session alături de KuKy aka iCi.TM (Live Set) şi Deelow (Live& DJ Set), urmând ca Pendulum să mixeze de la ora 23 până la 0.30. Sesiunea de închidere a acestui party îi va avea „la butoane“ pe Cips şi MC44.

Pentru cei care au achiziționat deja abonament la Music Travel Festival, accesul la acest party este gratuit, în baza biletului printat. Pentru cei care nu dețin abonament, taxa de intrare este 50 lei.Biletele pentru party se pot achiziționa la intrare.. Biletele pentru Music Travel Festival costă 179 de lei+taxe și pot fi achiziționate  în format electronic de pe www.iabilet.ro și la terasa Jardin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.