Inconștiență la volan: un tânăr şofer beat, la un pas de dezastru...

Inconștiență la volan: un tânăr şofer beat, la un pas de dezastru după ce s-a răsturnat cu maşina. Vezi care au fost urmările accidentului

0
DISTRIBUIȚI

Seară cu peripeţii pentru un tânăr din vestul ţării, care s-a urcat la volanul maşinii sale după ce a dat peste cap mai multe pahare. Ieri noapte, aflat în zona Vlaicu din Arad, la intersecţia cu strada Şcoalei, şoferul aflat sub influenţa alcoolului s-a dat cu maşina peste cap, după ce iniţial a intrat cu ea în copac, potrivit aradon.ro.

După sosirea poliţiştilor a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar mai apoi condus la spital pentru recoltarea probelor biologice pentru a stabili cu exactitate alcoolemia.


„Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că în dimineața zilei de 26 mai, în jurul orei 2.30, un tânăr de 22 de ani, din Zădăreni, a condus un autoturism pe Calea Aurel Vlaicu, din direcția Fortuna spre UTA, și în apropierea intersecției cu strada Școalei, a pierdut controlul asupra autoturismului care a derapat, părăsind partea carosabilă și lovind un copac, după care s-a răsturnat. Conducătorul auto a fost accidentat ușor, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,65 mg alcool/l în aerul expirat. Conform procedurii a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice. Polițiștii continuă cercetările”, a declarat agent șef adjunct Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, pentru sursa citată.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.