Ionuț Popa, îngrijorat de pierderile de la meciul cu Iași. Eugen Neagoe...

Ionuț Popa, îngrijorat de pierderile de la meciul cu Iași. Eugen Neagoe și-a prelungit o serie impresionată prin remiza cu ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa

Rezultatul de egalitate obținut cu Poli Iași nu l-a încântat pe Ionuț Popa. Tehnicianul lui ACS Poli e mai îngrijorat însă de starea tot mai precară a lotului. Timișorenii i-au pierdut azi pe Bocșan, încă de la încălzire, și Poparadu, accidentat în primele minute.

”Dacă eram atenți la ultima fază Drăghici putea să ne provoace bucurie. Am întâlnit un adversar bun, care are ca obiectiv clar locul 7, cu prime mari, mă rog, altă viață. Noi am greșit copilărește la faza golului. Mai ales că era vorba de Șeroni, care are și gabarit. Acolo trebuia și un fault, nu dur, dar nu luam gol. Sperăm să nu mai facem greșeli”, a spus Ionuț Popa despre jocul încheiat cu scorul de 1-1.

Antrenorul lui ACS Poli anunță schimbări pentru următorul meci, returul semifinalei de Cupă cu Astra, pe fondul accidentărilor din lot. Poparadu ar putea rata chiar restul sezonului conform lui Popa. ”Le propun celor care fac programările să jucăm cinci meciuri în zece zile.


Eu sper ca Doman și Scutaru să-și revină, le-am dat liber jucătorilor până miercuri. 80-90% lotul va fi schimbat”, a conchis Popa.

”E o situație care mie nu-mi convine. Am jucat cu Botoșani și Iași, echipe normale, era mulțumitor în campionat, dar noi trebuie acum să recuperăm. Plângem după punctele de la Tg. Mureș sau Voluntari. E important ce facem în următoarele două-trei jocuri. Nu mă gândesc să-mi fie frică de un adversar la baraj, UTA sau Sepsi. Le-am urmărit cu oameni, vor fi prezent și eu la jocurile lor, dar în primul rând să ne asigurăm noi că jucăm”, a precizat tehnicianul despre unul dintre scenarii.

Ionuț Popa a comentat și situația regulamentului ”incert” din Liga I: ”Noi avem avantajul că am plecat fără să ni se dea jumătate de punct, Conform art. 28. Acolo scrie că în caz de egalitate se ține cont de: 1. Rezultatele directe din campionat, 2 golaveraj… și așa mai departe… Acel comunicat (n.r. LPF) e ca Ordonanța de urgență de la guvern, care azi se dă și mâine se ia”.

Neagoe are record

CSM Poli Iași traversează o perioadă fastă, per total, cu Eugen Neagoe pe bancă, antrenorul originar din Oltenia a ajuns la 11 partide fără eșec cu moldovenii. ”Am avut așteptări mari de la acest joc, ne-am dorit mult să câștigăm. Am făcut o repriză bună, ocazii, nu clare din păcate, dacă eram mai atenți la ultima pasă. A avut și 1 contra 1 și nu am reușit să fructificăm. Mi-aș fi dorit să înscriem mai mult și atunci lucrurile erau clare. Am început mai modest după paucă, am primit gol rapid și nu ne-am mai creat ocazii. Ei au avut două-trei contraatacuri, se putea și mai rău. Dar cred că e un rezultat corect. Venim după 11 jocuri fără înfrângere, mai sunt patru jocuri. Ne dorim să câștigăm acest play out, ar fi un lucru extraordinar să câștigăm acest play out”, a spus Eugen Neagoe, tehnicianul Iașului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.