Irakieni şi sirieni, prinşi de poliţiştii de frontieră în timp ce intrau...

Irakieni şi sirieni, prinşi de poliţiştii de frontieră în timp ce intrau ilegal în România. Cel mai mic are doar un an

0
DISTRIBUIȚI

Dimineaţă agitată la frontiera României cu Serbia. Zeci de migranti au fost prinşi de poliţiştii de frontieră din judeţul Caraş-Severin, imediat după ce au intrat ilegal în ţara noastră.

Cei 31 de irakieni şi sirieni au fost depistaţi, în jurului orei 4 dimineaţa, în apropierea localităţii cărăşene Vărădia.


În cadrul verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că este vorba despre 13 bărbați, 7 femei și 11 minori, adulţii având vârste cuprinse între 18 şi 33 de ani, iar minorii între 1 şi 13 ani. Persoanele în cauză au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România cu intenția de a ajunge în țări din vestul Europei.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun. Totodată, au fost anunţate autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.