Legendara formaţie Sigue Sigue Sputnik vine în premieră în România, la festivalul...

Legendara formaţie Sigue Sigue Sputnik vine în premieră în România, la festivalul Rock la Mureş. Vezi ce alte nume noi s-au anunţat pentru ediţia din acest an VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Festivalul Rock la Mures aduce un concert în premieră în România cu Sigue Sigue Sputnik

Legendara formație Sigue Sigue Sputnik vine în premieră în România, la festivalul Rock la Mureș! Înființată în 1982 la inițiativa lui Tony James (fostul basist Generation X), trupa a devenit celebră în întreaga lume graţie single-ului „Love Missile F1-11″ care a apărut în luna februarie a anului 1986. Albumul de debut „Flaunt It“ a cuprins câteva reclame inserate între melodii şi a repurtat succes. Sigue Sigue Sputnik a devenit un fenomen al genului, în care este vorba nu doar despre rock and roll, dar și despre look și mișcare scenică,  despre efecte vizuale și multă culoare.

Un alt nume prezent la ediţia din acest an a festivalului este trupa olandeză Dope D.O.D. care pune în muzică linii vocale puternice pe beat-uri agresive. Grupul este compus din MC Skits Vicious & Jay Reaper și DJ Dr. Diggles. Soundul Dope D.O.D.


aduce o linie nouă de hardcore hip-hop ce îmbină stiluri clasice cu sunete electronice (dubstep, trap, drill) intr-un mix unic. După lansarea videoclipului lor de debut “What Happened” în 2011, cu aproape 22 de milioane de vizionări pe YouTube, cariera lor internațională a demarat. Dope D.O.D. au împărțit de-a lungul timpului scena cu Cypress Hill, Method Man, Redman, Snoop Dogg, KoRn, Limp Bizkit, Die Antwoord, A $ AP ROCKY, Onyx, Skrillex, Danny Brown etc.

16-17 iunie 2017 este perioada în care Periam Port redevine, după o pauză de câțiva ani, locul de desfășurare al festivalului Rock la Mureș. Departe de gălăgia orașului, de poluare și de problemele din cotidian vă așteaptă două zile de festival cu trei scene și peste 150 de artiști, precum și activități alternative care să reprezinte o adevărată escapadă din cotidian, într-un peisaj excepțional.

Atari Teenage Riot, Fernanda Martins, Jinjer, Jamaram, Hamatom, Implant pentru Refuz, Haos și Basska, Centrifug, K-MEL și sMashUp sunt artiștii deja confirmați, cărora li se alătură noi nume din aria muzicii de calitate.

R.O.A., Tesco Disco, Pneumatix sunt doar primii dintre cei care vor face un show de zile mari la festivalul Rock la Mureș. Lista artiștilor este completată de: Jigga, Noxius, B:Hex, Real Onez, KuKila & Mc Teo, precum și trupe și artiști locali, naționali sau din străinătate: Relative (Cluj-Napoca), Grave for Sale (Timișoara), B-ton (Arad), Death Before Digital (Austria), GOT-X (Bârlad), D.O.D (Drink or Die, Serbia) dar și Kazah, Proton Blast, Kevlar, Hiper Diy A, D-pression, Muh’Fucka, H.L., D-tone, Cips Toben, Marduk, Mutu, Clarck, Fly, Jon, Braia, Toben, Colin Klix, Altered, Core Corp, Prv, Rntk, T.S.

Abonamentele Rock la Mureș se pot cumpăra online pentru doar 75 de lei. Biletul include și camping.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.