Măgura Wave, locul unde se închide balul muzicii rock de pe perioada...

Măgura Wave, locul unde se închide balul muzicii rock de pe perioada verii. Vezi ce artişti sunt invitaţi la ediţia din acest an VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Implant pentru Refuz va susţine un concert în cadrul celei de-a doua ediţii a Măgura Wave

Timişorenii de la Implant Pentru Refuz vor susţine un concert extraordinar în cadrul celei de-a doua ediţii a festivalului Măgura Wave, eveniment care va aduce în faţa melomanilor o serie de trupe cunoscute atât din ţară cât şi de peste hotare.

„Urmare a succesului avut cu prima ediţie, organizatorii festivalului Măgura Wave îşi propun ca acesta să devină locul din inima Transilvaniei unde se închide balul muzicii rock de pe perioada verii, astfel că rockerii sunt invitaţi în ultimul week-end al lunii august, între zilele de 25 şi 27, într-o superbă locaţie, la poalele Măgurii Uroiului, lângă Simeria, să se mai bucure încă o dată de muzica bună şi multă distracţie alături de prieteni. Locul de unde se pot admira unele din cele mai frumoase apusuri, şi nu oricum, ci în compania muzicii bune, pune la dispoziţia celor ce participă un spaţiu generos pentru scenă şi public, camping şi parcare gratuite, oferind posibilităţi de distracţie şi pe timpul zilei (parapanta şi mountain bike), precum şi multe atracţii turistice în zonă. La poalele dealului sub forma de cusma de dac vor urca pe scenă trupe din toate categoriile, de la cele aflate la început de drum, pâna la nume deja consacrate pe plan mondial, unele aflate în premieră în România“, spun organizatorii evenimentului.

Capul de afiş al festivalului vor fi elveţienii de la Coroner, în premieră în România şi la una din puţinele vizite în estul Europei, după reuniunea din 2010 – o trupă care a influenţat major multe nume grele din aria metal, pe bună dreptate fiind numită un „Rush al thrash metalului”.


Ceilalţi capi de afiş vor fi Ektomorf, un nume prezent la orice festival major din Europa şi nu numai, probabil cea mai exponenţială trupă a metalului est-european, urmând ca evenimentul din 2017 să fie încheiat de Bucovina, trupa care nu mai are nevoie de prezentare în rock-ul românesc, şi care promit ca de obicei un show de excepţie.

La prima apariţie în România vor fi şi austriecii de la Visions of Atlantis, un nume tot mai greu în aria metalului simfonic, în timp ce conaţionalii lor de la Serenity şi braziliencele de la Nervosa revin în ţara noastră, dar pentru prima dată la un festival open-air. Fanii heavy metal se vor putea delecta cu recitalul celor de la Iron Maidnem, una din cele mai cunoscute trupe tribut ale legendarilor Iron Maiden. Alte trupe prezente pe scena festivalului vor fi Implant pentru Refuz, Infected Rain, Altar, Riot Monk, Krepuskul, E-an-na,Target, L.O.S.T., etc.

Organizatorii evenimentului au iniţiat în acest an şi Măgura Wave Jazz Edition, eveniment care se doreşte a fi un festival începând de anul viitor, care va avea loc în 4 iunie, într-una din poieniţele minunatului Arboretum Simeria (a treia rezervaţie dendrologică din Europa ca suprafaţă, şi cea mai mare din România). „Ne vor delecta cu arta sunetelor timişorenii de la Sebastian Spanache Trio, consideraţi reprezentanţi de seamă ai noului val de muzicieni de jazz de la noi din ţară, care vin şi cu prezentarea noului album “The Furnance”, al treilea din discografia lor.

Seara va fi încheiată de binecunoscuta interpretă Teodora Enache, artista care de-a lungul unei cariere de peste 20 ani, şi 15 albume lansate, a colaborat cu unele dintre cele mai mari nume din jazz-ul românesc şi internaţional, de la Johnny Răducanu la Stanley Jordan“, spun organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.