Marion Kräutner a lansat un nou videoclip, la piesa „Disco Ball” VIDEO

Marion Kräutner a lansat un nou videoclip, la piesa „Disco Ball” VIDEO

1
DISTRIBUIȚI
Marion Kräutner, solista timişoreancă ce a lansat acum trei ani albumul de debut „Murmur“ a lansat un nou videoclip la piesa „Disco Ball“.

Marion Kräutner, solista timişoreancă ce a lansat acum trei ani albumul de debut „Murmur“ a lansat un nou videoclip la piesa „Disco Ball“. Piesa a fost înregistrată de Sebastian Bayer (Tape6 Recording Studio) şi filmată de Gavin Brown la „Balamuc / loc de joacă ș-altele“.

Albumul de debut al solistei a fost lansat în luna iunie a anului 2014, la Casa Artelor. „Albumul «Murmur» s-a născut din dorința de a nu uita. Majoritatea pieselor de pe album sunt piese vechi, pe care obișnuiam să le cant oamenilor apropiați mie.


Am hotărât să le fac publice în urma încurajărilor primite de la ei. Albumul poate fi perceput ca fiind unul romantic – și da, trebuie să recunosc că sunt multe sentimente in el – dar pentru mine acest album e în primul rând unul terapeutic: cântând piesele am reușit să dau formă și sens unor lucruri pe care le simțeam, dar pe care nu știam cum să le exprim. Sper că și pe alți oameni sa îi ajute piesele mele și să le aducă aminte… orice vor ei sa își aducă aminte“, spune Marion Kräutner.

Albumul a fost produs și înregistrat la Tape6 Recording Studio, în Timișoara, de către Sebastian Bayer. Una din piesele incluse pe acest album, „Green Goes With Blue”, a fost inclusă şi pe compilaţia „Made in TM.

Marion Krautner va susţine un concert în cadrul festivalului Studentfest 2017 chiar astăzi, 19 mai, în Piaţa Libertăţii, de la ora 19.00, unde vor mai cânta ALL friends Band şi Luna Amară. Intrarea este liberă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.