Nervos pe pesediștii cărora „li s-a urcat Listerine-ul la cap”, primarul Nicolae...

Nervos pe pesediștii cărora „li s-a urcat Listerine-ul la cap”, primarul Nicolae Robu a jignit din nou o jurnalistă: „Dacă nu vă place, uşa e aproape. Da?”

0
DISTRIBUIȚI

Nervos din cale afară – aşa a părăsit ieri primarul Nicolae Robu plenul Consiliului Local Timişoara, unde proiectul privind cedarea Colegiului Dimitrie Leonida către Ministerul Educaţiei şi trecerea proprietăţii de la Oituz 4 – care aparţine aceluiaşi minister şi este gestionată de Univsitatea de Vest – în patrimoniul municipalităţii a picat la vot, primind doar 17 din cele 18 voturi necesare. De vină au fost aleşii PSD care, cu excepţia lui Ion Ardeal Ieremia, s-au abţinut de la vot.

Primarul s-a dezlănţuit astăzi la adresa social-democraţilor pe care i-a acutzat că au boicotat de la adoptarea bugetului Timişoarei, la implementarea proiectelor cu fonduri europene până la lucrările de la Pasajele Jiul şi Popa Şapcă. Ieri, consilierul local Dan Idolu sublinia că PSD nu va vota proiectul privind schimbul de terenuri, întrucât Inspectoratul Şcolar, cel care gestionează colegiul, nu şi-a exprimat consimţământul în scris.

„Nu există pentru că doamna inspector general, care tot de PSD este pusă în acea funcţie şi care este sub puterea PSD, nu vreau să vorbesc despre alte lucruri din eleganţă (n.r. – Aura Danielescu este cumnata premierului Sorin Grindeau), ci numai despre faptul că este inspector general într-un guvern condus de PSD, nu a vrut să dea acel aviz.


(…) A fost o sfidare (n.r. – abţinerea de la votarea proiectului) la adresa timişorenilor şi vă rog pe dumneavoastă şi pe toţi cei care ne urmăresc pe Facebook să disemineze şi să facem virală această ştire că PSD se opune rezolvării problemei locurilor de parcare în vecinătatea centrului istoric. (…) Este o lipsă de loialitate crasă, eu mă mir că nu dă lumea cu pietre după aceşti oameni care pur şi simplu vor să lase un oraş fără Timişoara fără sală polivalentă. (…) PSD este în Timiş un sabotor la adresa interesului public. (…) Vin aceşti deştepţi, probabil li s-a urcat Listerine-ul la cap (n.r. – Dan Idolu, director al Aeroportului din Timişoara a fost prins cu alcoolemie la volan, însă analizele de sânge au demonstrat că acesta consumase doar apă de gură Listerine), probabil produce vapori, că nu ştiu cum e posibil să debitezi asemenea prostii să spună de ce a cumpărat primăria vaporaşele. Am explicat de mii de ori, aveam obligaţia să cumpărăm vaporaşele până în 30 iunie 2016”, a spus primarul în cadrul conferinţei de presă de astăzi.

Pentru că l-a întrerupt încercând să îi explice poziţia Aurei Danielescu, primarul Nicolae Robu a jignit o jurnalistă de la un site de ştiri din Timişoara, spunându-i că „nu mă întrerupeţi, vă rog frumos. Dacă nu vă place, uşa e aproape. Da? Știu că relaţiile sunt aproapiate între organul de presă pe care îl reprezentaţi şi cei despre care vorbesc, dar lăsaţi-mă să vorbesc, că miile de oameni care vor să ne asculte sunt interesaţi de ce vorbesc eu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.