Noi nume anunţate pentru Music Travel Festival şi petrecere de încălzire alături...

Noi nume anunţate pentru Music Travel Festival şi petrecere de încălzire alături de Pendulum

0
DISTRIBUIȚI
Organizatorii Music Travel Festival au anunţat câteva nume noi pentru ediţia din acest an a manifestării

Organizatorii Music Travel Festival au anunţat câteva nume noi pentru ediţia din acest an a manifestării, care va avea loc în perioada de 23 – 25 iunie la Arena Aqua Sport din Timişoara. Chase & Status (DJ Set) și Foreign Beggars completează lista headlinerilor care vor urca pe main stage-ul din cadrul evenimentului. Alături de ei, pe scena principală au mai fost anunţaţi Sigma (DJ set), Dub Pistols, Robin and the Backstabbers, Vama, Viţa de Vie, Travka, Zdob şi Zdub, The MonoJacks, Domino, The Kryptonite Sparks, Tourette Rulette, Jurjak.

Primii DJ care vor încinge atmosfera și îi vor ţine în priză până la răsărit pe cei prezenţi sunt Paco Osuna, M.A.N.D.Y., Mihai Popoviciu, Toygun, The Model, DJ Ethylen, IV-IN şi ABC.

„Primul episod marca Music Travel Festival este reprezentat de un concert live susținut de trupele Grimus și Les Elephantes Bizarres , în 13 mai, la Jardin Timișoara.


Evenimentul dă startul unui întreg lanț de happening-uri, printre care amintim și un party exploziv, găzduit de Pendulum DJ Set, în data de 20 mai, pe acoperișul Iulius Mall Timișoara. Organizatorii anunță accesul gratuit la toate evenimentele marca Music Travel Festival pentru toți cei care și-au achiziționat deja abonamentul de festival, aceștia putând face check-in-ul pe baza biletului printat. Pentru cei care nu dețin abonament, taxa de intrare poate fi achitată la locație, în seara respectivă.

Tot din backstage-ul Music Travel se anunță continuarea seriei de surprize pentru fani, cu nume noi în line-up, care urmează să fie complet în apropierea festivalului. În acest sens, iubitorii de muzică sunt sfătuiți să urmărească în mod constant pagina de Facebook sau website-u l pentru a fi la curent cu tot ce apare nou“, au anunţat organizatorii.

Prețul unui bilet este 179 de lei+taxe și poate fi achiziționat în format electronic de pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică www.iabilet.ro/retea. Timișorenii își pot procura biletele în format fizic și de la terasa Jardin Timișoara, situată pe bv. Vasile Pârvan, numărul 5.

Foto: Daniel Opriş

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.