Operațiune dificilă pentru pompierii timișoreni: un pui de pisică a rămas prins...

Operațiune dificilă pentru pompierii timișoreni: un pui de pisică a rămas prins într-o țeavă metalică FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-615164169">

Operațiune contra-cronometru în această seară la Timișoara. Pompierii timișoreni s-au chinuit zeci de minute să salveze un pisic de doar câteva săptămâni.

Pisoiul stă, împreună cu mama și încă doi frați, pe un garaj de pe strada Grădinii din Timișoara, între acoperiș și plafon. Pisicul a căzut de pe acoperiș pe o țeavă metalică din interiorul garajului. Oamenii care locuiesc în zonă au auzit plânsul puiului și au încercat să îl scoată singuri. Pentru că nu au reușit sub nicio formă au sunat la 112. La fața locului a sosit imediat un echipaj de la pompieri.

Aceștia s-au chinuit zeci de minute să scoată pisoiul. Misiunea a fost dificilă pentru că țeava se afla în interiorul unui garaj părăsit dar încuiat. Pentru că nu aveau voie să spargă lacătul, salvatorii au fost nevoiți să găsească alte metode pentru a scoate pisica.

Au reușit să improvizeze un laț și în cele din urmă, după mai multe încercări au reușit să salveze puiul de pisică. Vecinii din zonă au fost extrem de bucuroși. Cu toate că au grijă de mai multe pisici în zonă, oamenii fac apel la iubitorii de animale să vină să le ia de acolo pentru ca astfel de incidente să nu mai aibă loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.