Paradă pe două roți în Timișoara: 300 de motocicliști, la plimbare pe...

Paradă pe două roți în Timișoara: 300 de motocicliști, la plimbare pe străzile orașului într-o campanie anti-accidente FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
parada motociclisti
Sute de motocicliști, în paradă la Timișoara.

Sute de motocicliști au claxonat și s-au plimbat, astăzi, pe străzile Timișoarei în cadrul unei campanii anti-accidente care a ajuns la cea de-a zecea ediție.

Iubitorii mersului pe două roți au plecat din diferite colțuri ale orașului, singuri sau în grupuri mici, spre locul de adunare, aflat lângă Stadionul „Dan Păltinișanu”. Apoi s-au plimbat în paradă pe străzile orașului și s-au oprit la Ghiroda unde, spre seară, va avea loc un party care va marca încheierea campaniei.

“Scopul paradei a fost de a socializa și cu ceilalți participanți la trafic, de a vedea automobiliștii că există și motociclete de care trebuie să aibă mai mare grijă decât de mașini și pentru a arăta că nu sunt atât de răi motocicliștii precum văd ei pe la televizor. Cei din afară, în momentul în care văd o motocicletă, se dau la o parte. Dacă șoferii români și-ar schimba un pic mentalitatea, ar fi de vis. Se întâmplă cam multe accidente, din păcate.


Nu putem să învinovățim doar șoferii, pentru că și motocicliștii greșesc”, a precizat Daniel Șoșdean, președintele Asociației Old Riders, organizator al paradei motocicliștilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.