Parlamentarii Gorghiu, Pirtea şi Popescu, întâlnire cu primarii rebeli din PNL. Despre...

Parlamentarii Gorghiu, Pirtea şi Popescu, întâlnire cu primarii rebeli din PNL. Despre ce au discutat

0
DISTRIBUIȚI

Parlamentarii PNL Timiş, Alina Gorghiu, Marilen Pirtea şi Pavel Popescu au avut astăzi o discuţie, în sediul PNL, cu primarii rebeli care în urmă cu o săptămână au anunţat că sunt persecutaţi de şeful PNL Timiş, Nicolae Robu.


Încă de la acea dată, senatoarea Gorghiu şi deputatul Pirtea au promis că vor juca rolul de mediatori între primarii liberali nemulțumiți şi conducerea PNL Timiş. Nicolae Robu a declarat însă, în mai multe rânduri, că nu are nevoie de mediere.

„Ne-au solicitat o discuţie pe proiecte legate de legislativ. S-au discutat teme care au legătură cu activitatea noastră ca parlamentari. Domnul Popescu este şi el prezent aici. Domnul Ardelean a fost în imposibilitate de a veni să discuăm despre ce vom face în viitor şi despre parţialele de la Denta, despre prezenţa candidaţilor săptămâna viitoare. Am purtat discuţii despre ce avem de făcut fiecare dintre noi, încât organizaţia judeţeană să meargă bine. O să o scoatem noi la capăt”, a declarat Alina Gorghiu despre întrevederea de astăzi.

Nici Marilen Pirtea nu a dorit să ofere alte detalii legate de subiectele abordate. Deputatul a declarat că „a fost o discuţie în sediul partidului, la invitaţia primarilor caere au invitat toţi parlamentarii la discţii pe subiecte constructive”. De la întâlnirea de astăzi a lipsit primarul Alin Nica, acesta fiind plecat la Bruxelles.

Foto: Adrian Pîclișan (arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.