Patron amendat cu mii de lei, pentru o terasă deschisă ilegal în...

Patron amendat cu mii de lei, pentru o terasă deschisă ilegal în Piaţa Unirii. Vezi ce vindea fără autorizație

0
DISTRIBUIȚI

Tupeu de patron, în Piaţa Unirii din Timişoara, unde o societate comercială a fost depistată desfăşurând activităţii de comerţ fără a avea documente legale în acest sens. Agenţii de la Poliţia Locală au efecuat controale la societăţile comerciale din centrul Timişoarei. Despre neregulile constatate puteţi citi mai jos.

„În Piața Unirii au constatat că în fața societății comerciale Florynell SRL se desfășurau activități pentru care reprezentantul acesteia nu a putut prezenta documente legale pentru desfășurarea actelor de comerț.


În fapt, în lateral era amplasată o mașină de înghețată pentru nu exista acord din partea Primăriei Municipiului Timișoara pentru comerț stradal. De asemenea, în fața punctului de lucru se afla amplasată o terasă sezonieră pentru care de asemenea nu exista acord. Astfel, reprezentatul firmei a fost sancționat conform HCL 139/2011 și HCL 43/2011, care se referă la Regulamentul privind desfășurarea actelor de comerț stradal și Regulamentul privind desfășurarea activităților tip terase, cu două sancțiuni în valoare de 1.000 lei fiecare, dispunându-se totodată intrarea în legalitate. Poliția Locală Timișoara atrage atenția comercianților să respecte legislația din domeniu și să obțină documentația necesară desfășurării activităților comerciale, în caz contrar riscând sancțiuni drastice. Verificările continuă pe aceste linii și în perioada următoare”, a anunţat direcţia din subordinea consiliului local.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.